Comerç i Aico organitzen la sisena edició de la Fira Outlet de Benidorm

0
0
Comerç i Aico organitzen la sisena edició de la Fira Outlet de Benidorm
Comerç i Aico organitzen la sisena edició de la Fira Outlet de Benidorm

Tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, amb ofertes a partir del 50%

El regidor portaveu del govern municipal, José Ramón González de Zárate i el president de l'Associació Independent de Comerciants de Benidorm i Província (AICO), Raúl Parra, han presentat este matí la sisena edició de la Fira Outlet Benidorm que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, amb la participació de més de 50 comerços de la localitat. Esta activitat coincidix amb la celebració del quaranté aniversari de l'associació.

De Zárate ha volgut destacar el "suport total a AICO" des de l'Ajuntament, que posa els seus servicis tècnics i municipals "a la disposició d'este esdeveniment" que fa que cada any "vinga més gent a Benidorm" entre altres coses pel "material excel·lent" que es posa a la venda. Sobre este tema, Parra ha puntualitzat que l'objectiu de la Fira Outlet és "liquidar estocs i restes de temporada" a preus "amb un descompte mínim del 50%". Amb açò, els establiments poden buidar els seus magatzems per a preparar la nova temporada i els consumidors adquirir peces de primeres qualitats i marques a preus molt competitius.

El president d'Aico ha subratllat que en esta sisena edició de la fira s'esperen visitants de tota la província d'Alacant "i fins i tot d'Albacete i Múrcia". També ha avançat que "per primera vegada" l'outlet col·laborarà amb el món associatiu de la ciutat, concretament amb el Grup d'Autoajuda per a Dones amb Càncer de Mama, Anémona, que instal·larà un estand patrocinat per AICO.

La Fira Outlet oferix moda, complements, mobles, articles de la llar, calçat i moda infantil. També disposa d'una zona de restauració i oci per als xiquets amb inflables gratuïts i personatges Disney. L'horari serà per al divendres 20 i el dissabte 21 des de les 10.30 del matí fins a les 22.00 de la nit. El diumenge 22, començarà a les 11.00 i tancarà a les 20.00 hores.