EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els dies 27, 28 i 29 de juliol de 2018, la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm tornarà a acollir a desenes de milers de lowers

The Chemical Brothers, primera confirmació del Low Festival 2018

15 desembre 2017
The Chemical Brothers, primera confirmación de Low Festival 2018

El preu dels abonaments, actualment des de 57 euros, pujarà este diumenge.

El 10é aniversari del Low Festival comença a demostrar per què ha sigut batejat com #TheBigLow. The Chemical Brothers, banda pionera on les hi haja de l'electrònica mundial, es convertix des d'este mateix moment en la primera confirmació del festival amb seu a Benidorm. Els dies 27, 28 i 29 de juliol de 2018, preveu acollir a més de 25.000 persones al dia en la ja mítica Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

The Chemical Brothers no necessiten presentació. Són, senzillament, un dels duos d'electrònica més importants i influents dels últims 30 anys. Des del seu Manchester natal han portat l'electrònica més ballable, melòdica i potent a tots els racons del planeta mitjançant temes com "Hey Boy, Hey Girl", "Go" o "Galvanize". Guanyadors dels premis més prestigiosos de la música mundial (Grammy, Brit Awards, MTV...), la seua presència en la desena edició de Low Festival garantix un dels moments de major eufòria col·lectiva de 2018.

Esta és tan sols la primera novetat de #TheBigLow. Esperen encara grans sorpreses i confirmacions en la qual serà l'edició més gran i especial d'un festival que va nàixer modest en el port d'Alacant i l'aliança del qual amb la ciutat de Benidorm ho va convertir en un dels més grans del país.

Els abonaments de tres dies per a Low Festival estan a la venda per 57 euros en lowfestival.es. El diumenge pujaran de preu. També estan disponibles els abonaments VIP (120 euros) i VIP Pool (160 euros), encara que estos últims estan a punt d'esgotar-se.

Per a més informació, contacta amb

comunicacion@lowfestival.es

Hashtags oficials: #Low2018 #TheBigLow

Tuit recomanat: Low2018: primera confirmació amb magnificència. The Chemical Brothers!