EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:25 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La resta de participants, 2.770 establiments, rebran un accèssit general de 500 euros

Centro Óptico Visionmar, Contalles i Restaurant El Niño, premiats del Concurs #BenidormTeEspera

16 març 2021
Centro Óptico Visionmar, Contalles i Restaurant El Niño, premiats del Concurs #BenidormTeEspera...

Centro Óptico Visionmar, Contalles i Restaurant El Niño han sigut els tres establiments premiats en el Concurs d'Engalanament #BenidormTeEspera. L'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, han comunicat personalment als guanyadors la decisió del jurat tècnic i els han fet lliurament dels premis, que ascendixen a 3.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament.

Estos premis sumen a l'accèssit general de 500 euros que rebran la resta de participants, 2.770 establiments i vehicles de transport de passatgers, i que eleva a prop d'1,4 milions d'euros la injecció econòmica en el teixit productiu local feta per l'Ajuntament a través d'esta iniciativa.

L'alcalde ha agraït a tots els participants del concurs que "s'hagen sumat massivament a esta iniciativa" i que "hagen desplegat la seua creativitat i esforç amb el doble objectiu d'incrementar la visibilitat de Benidorm en xarxes socials i de mostrar al món el que oferix la ciutat; una ciutat dinàmica, amb un teixit productiu que està lluitant per mantindre la seua activitat en estos moments de dificultat i que està desitjant rebre i atendre els visitants quan la reactivació de la mobilitat siga un fet".

Toni Pérez ha recordat que este #BenidormTeEspera "s'emmarca dins de les mesures dissenyades per l'Ajuntament per a fer costat al teixit productiu local enfront dels efectes de la pandèmia", sumant-se a altres mesures fetes ja efectives com les ajudes directes a empreses, comerços, pimes i autònoms; les vinculades al rebut del fem; la suspensió de la taxa per la instal·lació de taules i cadires; o el Concurs d'Aparadorisme Nadalenc.

Els accèssits generals del #BenidormTeEspera començaran a fer-se efectius en els pròxims dies, una vegada que el concurs entre la seua recta final. Un concurs que va arrancar el 5 de febrer i es prolonga fins al pròxim 22 de març, i que ha englobat les campanyes de Sant Valentí i San José.

A l'hora de determinar els premis, el jurat tècnic ha visualitzat les publicacions realitzades pels participants en les seues xarxes socials per a avaluar la decoració de cadascun dels establiments o vehicles amb relació als criteris establits en les bases del concurs, que eren: la creativitat, l'originalitat, l'ambientació temàtica, el muntatge i complexitat estètica, i la mateixa publicació en xarxes socials". Posteriorment, el jurat va visitar els establiments amb major puntuació per a fer una valoració presencial i triar als tres guanyadors.