La Casa del Fester 'Diego Cano Enguera' acull una nova exposició del Certamen Escolar de Dibuix de 'La Barqueta'

En la seua XVIII edició s'han presentat 1.730 obres procedents dels centres educatius de Benidorm
0
0
La Casa del Fester 'Diego Cano Enguera' acull una nova exposició del Certamen Escolar de Dibuix de 'La Barqueta'
La Casa del Fester 'Diego Cano Enguera' acull una nova exposició del Certamen Escolar de Dibuix de 'La Barqueta'

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez inaugurava en la vesprada d'ahir en la Casa del Fester 'Diego Cano Enguera', el XVIII Certamen Escolar de Dibuix de 'La Barqueta' acompanyat pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, el regidor de Festes, Jesús Carrobles i altres membres del govern municipal; al costat del president de 'La Barqueta', Francisco Llorens, 'Paco Rosera', el president de la Comissió de Festes Batiste Rostoll i les reines de les Festes Majors Patronals 2020, Sofía Fuster i Paula Pérez.

El Certamen de Dibuix i Pintura de l'Associació Cultural Recreativa 'La Barqueta' que reunix obres realitzades per participants d'entre 6 i 12 anys té com a motiu central la trobada de la patrona de la ciutat: la Mare de Déu del Sofratge.

En esta edició ha tornat a tindre un alt índex de participació amb prop de quasi 1.700 participants procedents dels centres escolars de la ciutat: Leonor Canalejas, Lope de Vega, Bautista Lledó, Gabriel Miró, Ausiàs March, Mestre Gaspar López, Miguel Hernández, La Cala, Serra Gelada, Nuestra Señora de los Dolores, Aitana i Els Tolls.

Toni Pérez ha recorregut l'exposició i s'ha mostrat molt satisfet amb l'èxit obtingut en el concurs i "pel gran paper cultural que realitza l'associació 'La Barqueta' animant-los a continuar treballant en futures edicions del certamen. Així mateix, ha volgut "donar les gràcies a tots els participants per la seua col·laboració any rere any". També ha volgut destacar que, l'associació cultural 'La Barqueta' porta díhuit edicions "fent valdre, donant a conéixer i difonent les nostres arrels, la nostra història i el nostre patrimoni".

L'Exposició de dibuixos es podrà visitar des de hui dia 4 fins al 13 de març. En ella, es podran veure una gran selecció de tots els treballs presentats pels participants. El lliurament de premis serà el 17 de març a les 18.00 hores en el Saló d'actes de l'Ajuntament.