Carolina Santiago obri el cicle 'Grans Recitals'

La jove pianista va interpretar composicions de Ravel, Beethoven, Messiaen i Falla
0
0
Carolina Santiago obri el cicle 'Grans Recitals'
Carolina Santiago obri el cicle 'Grans Recitals'

La pianista Carolina Santiago va obrir anit el cicle 'Grans Recitals', organitzat per la Regidoria de Cultura, amb un concert en el qual va combinar composicions de Ravel, Beethoven, Messiaen i Falla. En la seua segona participació en el cicle, que es desenvolupa en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, la interpretació de Carolina Santiago va arrancar grans aplaudiments del públic, entre el qual es trobaven, entre altres, l'edil de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i el director del cicle. Vicente Pérez.

Després del recital d'anit, este dissabte Carolina Santiago impartix una classe magistral als alumnes del Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló'.

La nova edició del cicle 'Grans Recitals' continuarà divendres que ve, 11 d'octubre, a les 20.00 hores en la Sala d'actes amb l'actuació de l'oboista Vicente Llimerá oferirà el seu recital acompanyat del grup de cambra Oboíssimo. El tercer concert, programat per al 18 d'octubre, serà interpretat pels alumnes del Conservatori de Benidorm: Israel Rivera, Sabrina Dehia, Pablo Solbes, Mar Navarro, Isabel Hurtado, Carmen Sellés i Sergi Pérez, tots finalistes del Concurs d'Intercentres de la Marina Baixa, acompanyats pel pianista José Maria Villegas.

Un concert del clarinetista benidormer Iván Martín, al costat de la pianista Alicia González, tancarà el 25 d'octubre el cicle 'Grans recitals', que enguany assolix la seua quarta edició.