Benimov convertirà Benidorm en aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur

Els principals experts en Innovació i mega tendències, les novetats del sector i la investigació de les universitats al servici de la governança i la sostenibilitat
0
0
Benimov convertirà Benidorm en aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur
Benimov convertirà Benidorm en aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del president d'AICO, Raúl Parra, ha presentat este matí la primera edició de l'esdeveniment sobre Mobilitat Urbana, Vehicles i Tecnologia Sostenible que es desenvoluparà a Benidorm, del 12 al 15 de setembre, previ a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es desenvoluparà del 16 al 22 de setembre.

Les regidories de Comerç i Mobilitat s'han sumat a l'organització de l'esdeveniment. Els seus titulars, Lorenzo Martínez i José Ramón González de Zárate, varen acompanyar a l'alcalde en un acte al qual van assistir els patrocinadors Unibail Rodamco Westfield, Sala Hermanos Volkswagen, Hyundai Leuka Car i Automòbils Gomis Renault, així com els representants de les empreses col·laboradores: Iberdrola, Tesla, Ariema, Ideal Tours, Hi-Speed, Oko Business i Avanza.

Ser referent nacional com a Destinació Turística Intel·ligent, va destacar Toni Pérez, "ens obliga a estar en permanent renovació aplicant tecnologia, com a Administració pública, per a garantir la sostenibilitat de la ciutat, que és la de la destinació, i del planeta". Aspecte que també implica la ciutadania.

Benidorm, va destacar Toni Pérez, és un "lloc amable i respectuós, compromés amb el Medi Ambient i la sostenibilitat com a eix de governança" i amb Benimov, Benidorm es convertix en l'"aparador de sostenibilitat i mobilitat de les ciutats del futur".

AICO, al costat de CHao (Chance & Choice), ha estat treballant els dos últims anys fins a aconseguir un esdeveniment de primer nivell que reunirà en si mateix una fira, en la qual participen quinze companyies amb dèsset vehicles en exposició, un fòrum d'experts, una zona d'oci amb simuladors virtuals de Fórmula E i un circuit per a la prova de vehicles (Test & Drive). Raúl Parra va destacar "Benidorm es mereix un esdeveniment d'estes característiques" que dinamitza la vida comercial de la ciutat i exhibix el més nou de les noves tecnologies en mobilitat i accessibilitat.

"Els esdeveniments tenen un poder d'atracció", va assenyalar Toni Pérez, en referència a l'aposta que planteja AICO, organitzant este esdeveniment, per a apostar pel turisme MICE amb l'organització del Fòrum.

Benimov presentarà novetats tecnològiques, com a vehicles amb pila d'hidrogen, i exhibirà les novetats de les principals marques incloent-hi la singularitat d'exhibir un Tesla Roadster, "del qual a Europra només hi ha quatre models; és com el que la signatura d'Elon Musk va llançar a l'espai el febrer de 2018", va precisar Raúl Parra.

Des de Chao, el seu fundador, Antonio Pérez Collar, va destacar la importància del Fòrum que se celebrarà en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i que inaugurarà Timoteo de la Font, Secretari General de Noves Polítiques Sectorials Industrials, comptant per a la clausura amb la benidormera Emma Navarro, vicepresidenta del Banc Europeu d'Inversions. Entre tots dos, al llarg del divendres 13 i dissabte 14, es desenvoluparan les taules redones temàtiques de sostenibilitat, mobilitat, xarxes de càrrega i Innovació i mega tendències, així com les que giraran entorn de les novetats i projectes de les marques o les que plantejaran des de les universitats Miguel Hernández i d'Alacant els professors David Clar ("La visió de l'usuari", en vehicles elèctrics) i Armando Ortuño ("Peatge o no peatge en l'autopista?, eixa és la qüestió").

Toni Pérez va destacar la tradicional vinculació de Benidorm amb les grans marques d'automoció i els congressos de presentació de les seues novetats que tradicionalment s'han celebrat: "Benidorm és bandera a escala nacional en la presentació de vehicles als concessionaris de forma recurrent", destacant que "continuem treballant este segment" en el qual Benimov és un altre nivell.

Va concloure l'alcalde felicitant AICO per esta iniciativa.

Empreses i companyies participants en Benimov'2019: Volkswagen, Renault, Hyundai, Mercedes-Smart, Tesla, BMW, Mini, Brigmton, Sedway, Skateflash, Xiaomi, Deprotech, Iberdrola i Coberta Solar