EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

08:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm rep el Premi a l'Excel·lència com a Destinació Turística

26 novembre 2016
Benidorm recibe el Premio a la Excelencia como Destino Turístico

L'Ajuntament de Benidorm va rebre anit el Premi a l'Excel·lència com a Destinació Turística, guardó que va rebre l'alcalde Toni Pérez, subratllant els esforços que ve fent Benidorm per a consolidar el seu lideratge turístic en l'àmbit nacional i internacional.

L'alcalde va rebre el premi en el curs d'una gala celebrada en l'hotel Meliá-Villaitana, de mans del director i del gerent del Suplement, Antonio Queijeiro i Pablo Suñer, respectivament, i va agrair este reconeixement a la labor de tot un poble que esta donant les passes necessàries per a ser el primer municipi d'Espanya en el qual s'ha testejat el Sistema de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Este nou model de gestió establix l'aplicació de noves tecnologies, i marca els objectius que ha de complir el municipi en matèria d'innovació, tecnologia, accessibilitat i sostenibilitat. La fi última és augmentar la qualitat de vida dels ciutadans i millorar l'experiència del turista, abans, durant i després de la seua estada en la ciutat. Toni Pérez va recordar que Benidorm torna a ser enguany el primer municipi turístic espanyol en pernoctacions hoteleres, més d'11 milions, per darrere tan sols de Madrid i Barcelona, i les estimacions assenyalen que el pròxim any es podrien superar els 12 milions de pernoctacions.