EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

22:46 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'ha procedit a la reestructuració de les mateixes per al compliment de totes les mesures higienicosanitàries

Benidorm reobri també les instal·lacions esportives municipals

15 juny 2020
Benidorm reabre también las instalaciones deportivas municipales

Es manté la norma de guardar una distància de seguretat de 2 metres i portar màscara

En entrar en Fase 3 també es procedix, per part de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, a la reobertura de les instal·lacions esportives municipals. La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha assenyalat que "hem procedit a la reestructuració d'instal·lacions que ja disposaven d'activitat i a programar la reobertura, de manera escalonada, de la resta".

Fonamental en el procés, va insistir, "és el compliment de totes les mesures i normes higienicosanitàries, de seguretat i de les recomanacions indicades per les autoritats competents"

En Fase 3 hi ha ampliació d'aforaments en aplicació de l'ORDRE SND/458/2020 publicada en el BOE el passat 30 de maig i al DECRET 8/2020 publicat en el DOGV del 13 de juny, però s'hauran de continuar establint torns i horaris d'accés amb reserva prèvia.

A les instal·lacions ja obertes (pistes d'atletisme i pistes de tenis, des del 10 de maig i les pistes poliesportives F1, F2 i F3; les pistes de tenis, atletisme i petanca; frontons; estadi de futbol; i camp de futbol de gespa artificial. Pel que respecta al Palau d'Esports, a partir de demà s'obrin al públic la piscina climatitzada; el pavelló cobert en les seues diferents seccions; les pistes de pàdel i tenis; el carrer de pilota; i la pista de patinatge, des del dia 1 de juny), a partir de demà, dimarts 16 de juny, s'obrirà el gimnàs d'abonats del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, entre les 8,30 i les 21'20 hores, de dilluns a divendres, en torns de 50 minuts. També, la sala cicle indoor virtual, en sessions a les 10, 12, 17 i 19 hores

Els accessos a les instal·lacions seran per torns, prèvia reserva telefònica al telèfon de la Regidoria d'Esports 96 6815472, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores, sempre el dia anterior al triat, per a la pràctica esportiva. Per als dies de cap de setmana i dilluns, les reserves s'hauran de realitzar els divendres.

Com a normes bàsiques elementals, es mantenen l'ús generalitzat de màscares per a accés a les instal·lacions i en els trajectes d'entrada i eixida d'estes. Només durant la pràctica esportiva podran prescindir d'ella, tornant a utilitzar-la una vegada finalitzada l'activitat esportiva. Igualment s'ha de respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones.

Per a accedir a les instal·lacions és necessari identificar-se mitjançant la presentació del Document Nacional d'Identitat i portar la roba esportiva adequada.

Es podrà fer ús de vestuaris en gimnàs exclusivament per al canvi de roba, respectant aforaments i distàncies, i portar cadascun la seua tovallola-

Finalment, la regidora Mariló Cebreros, ha assenyalat que "les instal·lacions d'esport col·lectiu, queden reservades als esports d'equip federats no professionals, prèvia petició dels clubs, indicant dia, hora i instal·lació sol·licitada".

Estos esports són bàsquet, futbol, handbol i voleibol, assignant la Regidoria d'Esports els torns, horaris i pistes, comunicant-se amb la deguda antelació.