Benidorm reobri també les instal·lacions esportives municipals

S'ha procedit a la reestructuració de les mateixes per al compliment de totes les mesures higienicosanitàries
0
0
Benidorm reobri també les instal·lacions esportives municipals
Benidorm reobri també les instal·lacions esportives municipals

Es manté la norma de guardar una distància de seguretat de 2 metres i portar màscara

En entrar en Fase 3 també es procedix, per part de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, a la reobertura de les instal·lacions esportives municipals. La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha assenyalat que "hem procedit a la reestructuració d'instal·lacions que ja disposaven d'activitat i a programar la reobertura, de manera escalonada, de la resta".

Fonamental en el procés, va insistir, "és el compliment de totes les mesures i normes higienicosanitàries, de seguretat i de les recomanacions indicades per les autoritats competents"

En Fase 3 hi ha ampliació d'aforaments en aplicació de l'ORDRE SND/458/2020 publicada en el BOE el passat 30 de maig i al DECRET 8/2020 publicat en el DOGV del 13 de juny, però s'hauran de continuar establint torns i horaris d'accés amb reserva prèvia.

A les instal·lacions ja obertes (pistes d'atletisme i pistes de tenis, des del 10 de maig i les pistes poliesportives F1, F2 i F3; les pistes de tenis, atletisme i petanca; frontons; estadi de futbol; i camp de futbol de gespa artificial. Pel que respecta al Palau d'Esports, a partir de demà s'obrin al públic la piscina climatitzada; el pavelló cobert en les seues diferents seccions; les pistes de pàdel i tenis; el carrer de pilota; i la pista de patinatge, des del dia 1 de juny), a partir de demà, dimarts 16 de juny, s'obrirà el gimnàs d'abonats del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, entre les 8,30 i les 21'20 hores, de dilluns a divendres, en torns de 50 minuts. També, la sala cicle indoor virtual, en sessions a les 10, 12, 17 i 19 hores

Els accessos a les instal·lacions seran per torns, prèvia reserva telefònica al telèfon de la Regidoria d'Esports 96 6815472, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores, sempre el dia anterior al triat, per a la pràctica esportiva. Per als dies de cap de setmana i dilluns, les reserves s'hauran de realitzar els divendres.

Com a normes bàsiques elementals, es mantenen l'ús generalitzat de màscares per a accés a les instal·lacions i en els trajectes d'entrada i eixida d'estes. Només durant la pràctica esportiva podran prescindir d'ella, tornant a utilitzar-la una vegada finalitzada l'activitat esportiva. Igualment s'ha de respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones.

Per a accedir a les instal·lacions és necessari identificar-se mitjançant la presentació del Document Nacional d'Identitat i portar la roba esportiva adequada.

Es podrà fer ús de vestuaris en gimnàs exclusivament per al canvi de roba, respectant aforaments i distàncies, i portar cadascun la seua tovallola-

Finalment, la regidora Mariló Cebreros, ha assenyalat que "les instal·lacions d'esport col·lectiu, queden reservades als esports d'equip federats no professionals, prèvia petició dels clubs, indicant dia, hora i instal·lació sol·licitada".

Estos esports són bàsquet, futbol, handbol i voleibol, assignant la Regidoria d'Esports els torns, horaris i pistes, comunicant-se amb la deguda antelació.