EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

14:22 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La nova programació contempla tallers i activitats per a jóvens i fins i tot per a pares i mares

Benidorm reobri el dimarts dia 6 l'Espai Jove

01 abril 2021
Benidorm reobri el dimarts dia 6 l'Espai Jove...

La Regidoria de Joventut reobri el dimarts dia 6 d'abril l'Espai Jove situat en el Centre d'Informació Juvenil, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i en el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores; i els dissabtes, de 10 a 14 hores.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha destacat que "l'objectiu principal d'esta iniciativa és la de facilitar als jóvens un espai on poder fer les seues tasques escolars en un ambient agradable, amb el suport de monitors, al mateix temps que servir de punt de trobada i reunió amb altres jóvens".

Pérez va recordar que el seu departament programa "activitats d'oci educatiu i tallers de treballs manuals, xarrades, cinema fòrum, conta contes, aprenentatge d'idiomes, ludoteca i videojocs". Estes activitats s'enquadren en el Projecte Municipal Activem els col·les, que, va assenyalar el regidor, "s'enquadra en les iniciatives de reactivació de l'activitat extraescolar dels joves de Benidorm".

El regidor ha destacat que l'Espai Jove 2021 torna amb novetats respecte a edicions anteriors: "la programació serà mensual, es publicarà en la web de l'Ajuntament de Benidorm i en les xarxes socials de la Regidoria de Joventut i de la plataforma multimèdia municipal". Cartells informatius i fullets augmentaran la projecció divulgativa d'estes activitats en centres educatius i en punts de trobada juvenils.

En esta edició 2021 l'Espai Jove, va destacar Pérez, "ha preparat un taller de primers auxilis, nutrició i educació en valors dirigit a pares i mares dels jóvens".

La programació del mes d'abril inclou tallers de matemàtiques, anglés, alemany, lectura, treballs manuals, jardineria, pensament liberal, dramatització i percussió corporal; experiments, ludoteca, jocs de taula i de rol, videojocs, cinefòrum i un torneig de BeyBlade.

L'Espai Jove, va recordar Jaime Jesús Pérez, "oferix activitats totalment gratuïtes i de lliure assistència". En este moment, va indicar Pérez, l'Espai Jove i el Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Benidorm" apliquen protocols anti-COVID, per la qual cosa els aforaments estan limitats i és obligatori l'ús de màscara, recomanant-se la rentada de mans i l'ús dels dispensadors d'hidrogel". En cas de primera assistència a les seues activitats, els interessats han d'emplenar l'imprés d'acceptació de condicions i consentiment en la participació d'activitats.