Benidorm reobri demà les instal·lacions del Palau d'Esports i de la Ciutat Esportiva

L'accés es farà per torns, i els usuaris hauran de concretar una cita prèvia el dia anterior i seguir totes les normes de seguretat higienicosanitàries
0
0
Benidorm reobri demà les instal·lacions del Palau d'Esports i de la Ciutat Esportiva
Benidorm reobri demà les instal·lacions del Palau d'Esports i de la Ciutat Esportiva

Després d'iniciar la ciutat la Fase 2 del Pla de desescalada, l'Ajuntament de Benidorm reobri demà dimarts, 2 de juny, bona part de les instal·lacions esportives municipals, segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez. Esta reobertura "es realitzarà de manera escalonada i comença demà amb la posada en servici de bona part de les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa i de Ciutat Esportiva Guillermo Amor".

L'alcalde ha remarcat que en esta reobertura "es complix amb totes les mesures i normes de seguretat higienicosanitàries, que també s'exigiran als usuaris de les instal·lacions"; i ha agregat que "l'accés a les mateixes es farà per torns i el seu ús haurà de concretar-se mitjançant cita prèvia".

Segons ha detallat Toni Pérez, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor que reprenen l'activitat són: les pistes poliesportives F1, F2 i F3; les pistes de tenis, atletisme i petanca; frontons; estadi de futbol; i camp de futbol de gespa artificial. Pel que respecta al Palau d'*Esports, a partir de demà s'obrin al públic la piscina climatitzada; el pavelló cobert en les seues diferents seccions; les pistes de pàdel i tenis; el *carrer de pilota; i la pista de patinatge.

L'alcalde ha aclarit que "les instal·lacions d'esport col·lectiu queden reservades als equips federats no professionals prèvia petició dels clubs, que hauran d'indicar el dia, hora i espai sol·licitat". Sobre la base d'estes peticions, "la Regidoria d'Esports assignarà els torns, horaris i pistes als respectius clubs".

Pel que respecta als usuaris particulars que vulguen fer ús de les instal·lacions, han de realitzar una reserva prèvia, amb un dia d'antelació, a través del telèfon de la Regidoria (966 815 472), operatiu de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores. Les reserves per als caps de setmana es realitzaran els divendres.

Sobre les normes generals d'ús, tots els usuaris hauran de portar màscara abans de l'accés a les instal·lacions i en els trajectes d'entrada i eixida a estes, i només podran llevar-se estos elements de protecció en el moment de realitzar la pràctica esportiva, havent de tornar a usar-los a la seua finalització. A més, en tot moment s'haurà de respectar la distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

En arribar a les instal·lacions els usuaris hauran d'identificar-se amb el seu DNI, i accedir a les mateixes amb la roba adequada per a practicar esport. L'ús dels vestuaris queda limitat a les activitats de piscina i exclusivament per a canviar-se de roba. Els usuaris de la piscina hauran de portar la seua pròpia tovallola i utilitzar obligatòriament capell o màscara de natació, xancletes o escarpins i capell.