Benidorm renova l'enllumenat públic de la segona línia de la Cala implantant lluminàries amb tecnologia 'led'

Esta actuació suposa una inversió pròxima als 200.000 euros i permetrà millorar l'eficiència energètica, la seguretat i l'escena urbana del carrer Santander i adjacents
0
0
Benidorm renova l'enllumenat públic de la segona línia de la Cala implantant lluminàries amb tecnologia 'led'
Benidorm renova l'enllumenat públic de la segona línia de la Cala implantant lluminàries amb tecnologia 'led'

L'Ajuntament de Benidorm ha renovat l'enllumenat públic de la segona línia de la Cala amb la instal·lació de 30 lluminàries de tecnologia 'led'. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que amb esta actuació "millorem la seguretat i l'escena urbana, ja que s'han instal·lat nous bàculs", al mateix temps que "reduïm el consum en un 75%, apostant així per l'eficiència energètica i per unes condicions luminotècniques molt millors i més sostenibles".

Esta actuació va eixir a licitació per un import pròxim als 200.000 euros i ha permés renovar l'enllumenat del carrer Santander i cinc vies adjacents: Aigües, Alfàs del Pi, Vigo, Vinaròs i Murtal. L'alcalde ha recordat que les instal·lacions de l'enllumenat públic d'estos carrers estaven obsoletes, ja que "encara que en els últims anys s'havia renovat el cablejat i millorat les canalitzacions, era indispensable substituir els punts de llum per a garantir les millors condicions lumíniques, estètiques i d'eficiència".

Pérez ha indicat que amb esta actuació "complementem aqueix gran projecte d'eficiència energètica en la instal·lació de l'enllumenat públic de la Cala, Rincón de l'Oix i Colònia Madrid", que va eixir a licitació "per més de 580.000 euros", que s'ha executat per lots, i que ha permés la posada al dia de les lluminàries de 35 carrers d'estos tres barris. L'alcalde ha apuntat que "es tracta d'una inversió molt important, però que des del minut un permetrà rebaixar en molt la factura del consum elèctric que Benidorm suportava en les tres zones".

Per barris, en la Colònia Madrid s'ha actuat als carrers: Deportiva, Virgen de la Paloma, Lluna, Espill, Jardins, Rellonejador Ginés Cartagena, Goya, Macarena, Passeig de les Acàcies, Passeig de la Castellana, Serrano, Alcalá, Salamanca, Almudaina, Velázquez, Esquivadora, Florida, Atocha i Arnedo. En el Racó de l'Oix la renovació de l'enllumenat i implantació de lluminàries 'led' ha arribat als carrers: París —en el tram que va des d'Ametlla de Mar fins a Montecarlo, Montecarlo —des de Berlín fins a París—, part de les avingudes Estocolm —entre Berlín i París— i Londres; tram de l'avinguda Montecarlo entre els carrers Roma i París, Atenes, Viena, Lisboa, Roma i Oslo.