Benidorm programa la reobertura de les seues instal·lacions esportives, en aconseguir la Fase 1, per a demà dilluns

De 8.00 a 21.50 h, atletisme i tenis inicien la desescalada, amb mesures de seguretat en accessos, normes, distàncies i temps a respectar
0
0
Benidorm programa la reobertura de les seues instal·lacions esportives, en aconseguir la Fase 1, per a demà dilluns
Benidorm programa la reobertura de les seues instal·lacions esportives, en aconseguir la Fase 1, per a demà dilluns

Des de demà dilluns, 11 de maig, Benidorm obri al públic les seues instal·lacions de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' i el Palau d'Esports 'l'Illa de Benidorm' atesa la normativa governamental que assenyala, en l'apartat d'Esport no professional, "les instal·lacions esportives a l'aire lliure sense públic per a esports sense contacte, com a atletisme, tenis".

Per a això, des de la Regidoria d'Esports programa la disposició de la Pista d'Atletisme de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' per a un aforament màxim del 30% de la seua capacitat. Per a la seua utilització s'ha d'efectuar reserva prèvia, 24 hores abans a fi d'establir una planificació d'entrenaments, en el telèfon 966 815 472, de 8.00 a 14.00h.

Entre la normativa imperant, destacar que no es podrà accedir als vestuaris, el material esportiu ha de ser propi i l'horari màxim d'entrenament individual serà d'1 hora i 50 minuts, havent-hi de mantindre's una distància física de separació entre esportistes de, almenys, 8 metres.

Per a la pràctica esportiva del tenis, tant a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' com al Palau d'Esport 'l'Illa de Benidorm' s'ha d'efectuar la reserva amb 24 hores d'antelació en els telèfons 966 815 472 (Ciutat Esportva) o 630 661 169 (Palau d'Esports). Per a la pràctica del tenis estan autoritzats dos esportistes per pista, no estant permés en joc per parelles. Igualment no es podrà accedir a vestuaris i el material esportiu ha de ser propi. El temps de disposició de les pistes seran, també, d'1 hora i 50 minuts per pista.

L'alcalde, Toni Pérez, en comunicar esta obertura, ha animat a la pràctica esportiva "amb responsabilitat i guardant totes les mesures i protocols de seguretat, així com els temps per a poder obrir esta possibilitat al nombre més gran possible d'esportistes".

I ha insistit en les normes d'accés a les instal·lacions esportives, que són d'obligat compliment. Els usuaris hauran de portar guants i màscara per a accedir als recintes esportius i en els trajectes d'entrada i eixida; només podran desprendre's d'ells durant l'activitat esportiva, que té temps màxims d'1 hora i 50 minuts. Hauran, sempre, de respectar la distància física de seguretat, de dos metres, identificar-se mitjançant el document d'identitat i permetre que se'ls efectue una presa de temperatura.

L'alcalde ha destacat que "totes estes mesures són per la seguretat integral de tots i per a continuar avançant en este procés amb la responsabilitat amb les quals l'hem fet fins ara".

Les instal·lacions esportives de Benidorm que reobrin el dilluns dia 11 tindran horari ininterromput entre les 8.00 i les 21.50 hores.