Benidorm prepara les seues instal·lacions esportives de cara a la nova temporada

L'alcalde destaca que amb les actuacions en el Complex Esportiu 'Guillermo Amor' i en els camps 'Antonio López' es millora l'accessibilitat de les instal·lacions
0
0
Benidorm prepara les seues instal·lacions esportives de cara a la nova temporada
Benidorm prepara les seues instal·lacions esportives de cara a la nova temporada

Este matí l'alcalde Toni Pérez, al costat dels regidors d'Esports, Mariló Cebreros, i d'Espai Públic, Obres i Accessibilitat Universal, José Ramón González de Zárate, ha girat visita a les actuacions que desenvolupen els Servicis Tècnics en les instal·lacions esportives municipals.

A les desenvolupades en Foietes en les pistes esportives i accessos del camp d'atletisme de fa unes setmanes, s'unixen ara les actuacions en el Pavelló 'Raúl Mesa' i en l'Estadi de futbol Guillermo Amor.

L'alcalde ha destacat que amb estes obres "estem incrementant la seguretat i l'accessibilitat i millorant la urbanització" al mateix temps que "es milloren les instal·lacions esportives en general". Les realitzacions s'han centrat en treballs d'asfaltat, pintura, nova il·luminació, retirada de closos, millores d'accessibilitat i recomposició estètica urbana.

Toni Pérez ha assenyalat que en el Pavelló 'Raúl Mesa' s'ha actuat "en la millora de la qualitat lumínica i la dotació per a la pràctica esportiva". Per a l'alcalde, respecte al conjunt del complex esportiu Guillermo Amor, a més, "estem donant un tractament d'escena urbana a vies públiques que integraven l'entramat d'instal·lacions esportives" en un lloc "on la ciutadania practica esport tot l'any".

Va destacar Pérez que "en este període de dificultats el que fem és preparar estes instal·lacions per a quan tots superem la pandèmia". L'objectiu és, va insistir l'alcalde, que "a la volta de la normalitat puguem gaudir d'unes instal·lacions millors, més accessibles i més concordes amb la qualitat que vol oferir Benidorm".