Benidorm obri el calendari nadalenc amb la inauguració de la Plaça del Nadal

Amb el tradicional compte arrere i un espectacle de 'Aladdin' s'inicia la programació de 'BeniNadal'
0
0
Benidorm obri el calendari nadalenc amb la inauguració de la Plaça del Nadal
Benidorm obri el calendari nadalenc amb la inauguració de la Plaça del Nadal

Benidorm ha obert hui el seu calendari nadalenc amb la inauguració de la ja tradicional Plaça del Nadal, que un any més s'ha situat en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i en la qual fins al pròxim 6 de gener hi haurà atraccions per als més xicotets, una pista de gel i actuacions musicals de personatges infantils, entre altres activitats. A les 18.30 hores, s'ha iniciat el compte arrere per a donar la benvinguda al Nadal, a la qual ha seguit la posada en marxa de l'enllumenat de la Plaça i un espectacle basat en la pel·lícula 'Aladdin'.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; i membres de la Corporació municipal han assistit entre el nombrós públic a la inauguració de la Plaça del Nadal, primer acte de 'BeniNadal' i del qual també han participat les Reines de les Festes Majors Patronals, Marina Carrillo i Paula Mayor, i les seues dames d'honor. Mentre seguisca l'activitat lectiva, la programació de la Plaça del Nadal es desenvoluparà de divendres a diumenge, i s'ampliarà a cada dia de la setmana en horari de matí i vesprada quan els xicotets inicien les seues vacances escolars.

Amb la Plaça del Nadal ja oberta, la programació de 'BeniNadal' té la seua següent cita divendres que ve, 6 de desembre, amb la inauguració de l'enllumenat nadalenc i de la nova Casa del Nadal, que es localitzarà en el Museu l'Hort de Colón i en la qual estan previstes actuacions teatrals i de màgia, contacontes, balls, animacions, i tallers de 'swing', teatre o treballs manuals. A més, a la Casa del Nadal s'instal·larà el Betlem monumental fet per l'Associació 'Amics del Betlem' de Benidorm, i s'exhibirà una col·lecció de més de 200 micro betlems.

També el 6 de desembre s'inaugurarà en l'Espai d'Art de l'Ajuntament un Betlem de Playmobil de quasi 1.000 peces; i el diumenge dia 8 s'obrirà el tradicional Belén de l'ACR La Barqueta, en la seu de l'entitat.

A esta programació se sumaran esdeveniments especials com 'la Nit de Nadal', la celebració de la Nit de cap d'any o la gran Cavalcada dels Reis Mags.

Així mateix, en el pla esportiu, també en estes dates nadalenques es disputarà el Trofeu de Nadal de Pilota Valenciana 'Memorial Vicent Pérez Devesa'; i se celebraran la XI Fira Esportiva Infantil de Nadal, les XLVI Nadal Nàutic i la tradicional Sant Silvestre.

També com en anys anteriors, l'Associació Independent de Comerciants (AICO) ambientarà el carrer Gambo amb temàtica nadalenca des del 6 de desembre al 6 de gener; mentre que el Parc d'Elx acollirà el Mercat de Nadal, des d'este diumenge fins al 6 de gener.