Benidorm mostra la seua solidaritat amb malalts i familiars d'Alzheimer durant tota la setmana

Este matí s'ha desplegat una pancarta al balcó principal de l'Ajuntament de Benidorm
0
0
Benidorm mostra la seua solidaritat amb malalts i familiars d'Alzheimer durant tota la setmana
Benidorm mostra la seua solidaritat amb malalts i familiars d'Alzheimer durant tota la setmana

Benidorm inicia esta setmana els actes programats amb motiu de la Setmana de l'Alzheimer i des de hui oneja al balcó principal de l'Ajuntament de Benidorm una pancarta en solidaritat amb els malalts i familiars d'Alzheimer.

L'alcalde, Toni Pérez, al costat de la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, representants dels diferents grups municipals i la presidenta d'AFA (Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer), de la Marina Baixa, Garbiñe Mondragón, han desplegat la lona en un gest que anuncia que s'està celebrant la Setmana de l'Alzheimer a Benidorm i la seua comarca.

La regidora Ángela Llorca ha informat que "els actes s'han iniciat hui celebrant també una jornada de convivència juntament amb diverses associacions com AFEM i ASMIBE al Parc Infantil de Trànsit de Benidorm".

El dimarts 17 es realitzarà una excursió a Cullera i Gandia, amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant. El dimecres 18, una Xarrada col·loqui entre el cap del servici de neurologia de l'Hospital Clínic de Benidorm, Dr. Hernández Martínez, i la Psicòloga d'AFA Marina Baixa, Beatriz Albaladejo sobre la "Prevenció com a forma de vida, estimula el teu cervell". El dijous 19 tindrà lloc una missa en la Parròquia l'Almudena i el divendres 20 s'instal·laran taules informatives i petitòries als carrers Albereda i Tomás Ortuño i plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

L'acte central de la Setmana de l'Alzheimer tindrà lloc el dissabte, 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer, a les 18.30 hores en el saló d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, amb l'actuació del Cor de Ponent i una sessió de musicoteràpia, amb el director de l'escola de Música Roberto Carballo. Entrada donatiu º3 euros.

Per a finalitzar el diumenge 22 se celebrarà la tradicional jornada de convivència i "Menjar Solidari" en l'Arrocería La Marina.