EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

09:08 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'organització ha pres mesures per a reduir l'impacte acústic del festival, en el qual treballen 500 persones

Benidorm, llest per a rebre a 25.000 'lowers' diaris

25 juliol 2019
Benidorm, listo para recibir a 25.000 ‘lowers’ diarios

L'alcalde destaca l'impacte promocional i econòmic d'un festival que aconseguix la seua 11a edició a Benidorm.

Benidorm ja està preparada per al Low Festival i per a rebre als 25.000 assistents diaris que s'esperen en cadascuna de les tres jornades del festival, que obri les seues portes demà divendres a les 18.30 hores. A la Ciutat Esportiva Guillermo Amor s'ultima el muntatge dels quatre escenaris d'esta edició i de les diferents zones d'oci i restauració, tal com han comprovat hui l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles; i diferents membres de la corporació durant la visita oficial al recinte al costat dels directors del Low, José Piñero i Carolina Rodríguez.

Pérez ha assenyalat que el cartell d'esta edició és "un dels millors del panorama nacional", i ha incidit que després d'onze edicions del festival a la ciutat "Benidorm és Low i Low és Benidorm"; "un gran producte cultural —ha afegit— que aporta moltíssim al turisme".

Així, l'alcalde ha destacat "l'impacte directe i indirecte" en termes de promoció, econòmics i d'ocupació que suposa el festival "sobretot el teixit empresarial de la ciutat", ja que a les pernoctacions hoteleres cal sumar el consum que realitzen els 'lowers' durant la seua estada a Benidorm. Una estada que, a més, "va creixent" en durada, ja que cada vegada són més assistents els que allarguen la seua presència a Benidorm més enllà dels dies del festival.

A més, l'alcalde s'ha referit a "els esforços" que realitza l'empresa promotora perquè "la ciutat senta que este és el seu festival", introduint "millores permanents per a contribuir al normal funcionament de la ciutat" durant els dies de l'esdeveniment. Referent a això, la directora del Low ha apuntat que "cada any intentem fer les coses millors i que el festival s'integre i cohabite amb la ciutat". Per este motiu "moltes de les millores" d'esta edició "tinguen a veure amb el pla acústic".

Concretament, ha detallat Rodríguez, "hem fet xicotetes reformulacions d'escenari, baixant les 'PA' - els macro altaveus dirigits al públic- i l'estructura perquè hi haja menys contaminació acústica". "També —ha agregat— hem reduït les hores d'impacte sonor en les proves de so i en els directes".

La directora del Low ha avançat que en esta edició un dels escenaris del festival porta el nom de Benidorm, "una manera d'homenatjar el bé a gust que estem ací, i que estem a casa".

New Order, Foals o Vetusta Morla, entre els grans noms del cartell

Demà divendres, dia 26, el recinte de Low Festival acollirà els directes de bandes internacionals de la talla Bastille o Foals. No faltaran les guitarres de Camellos, Texxcoco o Mourn sobre l'Escenari Jägermeister o els balls amb els sets de Zaza o Suri Kato en l'Escenari Energy Sistem.

La música continuarà sonant el dissabte 27, en el qual el gran moment de la nit estarà protagonitzat pels britànics New Oder. Esta segona jornada vindrà acompanyada de grans actuacions nacionals —Visca Suècia, Xoel López, Varry Brava—, dosi de rock Mattiel, White Fang, The Limboos— i molta electrònica de qualitat —Cut Copy, Rinôcérôse, Branko—.

El tercer i últim dia de Low Festival arrancarà amb el concert d'Adriana Proenza. La primera vegada de The Vaccines —un dels concerts més demandats pel públic—, promet posar a ballar a tot el recinte. Per part seua, Vetusta Morla, La Casa Azul o Fangoria no defraudaran amb alguns dels directes més aclamats del panorama nacional.