Benidorm licita les obres per a engegar el Viver Municipal d'empreses

L'Espai Coworking Benidorm es preveu entre en funcionament a primeries d'any en Juan Fuster Saragossa
0
0
Benidorm licita les obres per a engegar el Viver Municipal d'empreses
Benidorm licita les obres per a engegar el Viver Municipal d'empreses

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la licitació del contracte d'obra per a situar el Viver Municipal d'empreses-Espai Coworking Benidorm en un local de Racó de l'Oix, en el carrer Juan Fuster Zaragoza.

L'alcalde Toni Pérez ha recordat que "esta és una proposta assumida per l'equip de govern i traslladada pel grup Ciutadans, inclosa en el pacte pressupostari tant de l'any 2017 com de 2018. En 2017 es va procedir a la redacció del projecte i enguany s'ha dotat amb prop de 88.000 euros. Ara ja l'hem treta a licitació amb un sistema de concurs obert". Els interessats ja poden consultar el plec de condicions en el Perfil del Contractant (http://benidorm.org/es/perfil-contratante).

Les obres s'espera que estiguen acabades a la fi d'any i es preveu que entre en funcionament a primeries del pròxim any. "Els nostres joves empresaris, els nostres autònoms i emprenedors —va subratllar l'alcalde—, disposaran d'un nou espai per a desenvolupar el seu treball i els col·lectius juvenils empresarials associats i de cotreball, tindran un lloc de referència per a desenvolupar la seua activitat".

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ma. Jesús Pinto, va precisar al seu torn que "serà un espai per a la cooperació per a empresaris i joves emprenedors, que comptarà amb els servicis necessaris sense cost durant el primer any de la seua activitat".

El nou viver d'empreses naix per a cobrir les necessitats que han traslladat fins a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local tant emprenedors com associacions empresarials i contribuirà a la millora del teixit empresarial i l'ocupació de Benidorm.

El Viver Municipal d'empreses-Espai Coworking Benidorm està previst que compte amb, almenys, 12 llocs de treball. Tindrà zones comunes incloent una sala comuna de reunions.

Les empreses interessades a participar en el procés de licitació tenen ara de termini fins al 16 d'octubre per a presentar les seues propostes i es té la previsió de començar les obres en este mateix mes, amb un termini d'execució de 4 mesos. El concurs és de procediment obert i l'import total pressupostat és de 87.925,40 euros.