Benidorm inicia la reparació del front de fusta del Passeig de Llevant

0
0
Benidorm inicia la reparació del front de fusta del Passeig de Llevant
Benidorm inicia la reparació del front de fusta del Passeig de Llevant

L'actuació corre a compte de les millores incloses en el contracte de gestió integral de les platges

L'empresa concessionària de la gestió integral de les platges, RA Benidorm, ha iniciat les tasques de reparació del front de fusta del Passeig de Llevant a instàncies de l'Ajuntament.

El regidor de Platges, Lorenzo Martínez, ha indicat que esta actuació "corre a compte de les millores incloses en el plec de condicions del nou contracte de gestió" i a més de la reparació de les fustes danyades "inclou també l'ancoratge d'estes peces" i la reposició de les quals falten.

Martínez ha comprovat com s'estan desenvolupant estes tasques de reparació, que han començat esta mateixa setmana, acompanyat del portaveu del grup municipal de Ciutadans per Benidorm (CBM), Arturo Cabrillo, i del portaveu adjunt de Ciutadans (C's), Juan Balastegui.

L'edil ha assenyalat que al marge d'esta actuació en el frontal del Passeig, estos dies s'està duent a terme les labors per a posar a punt les platges i que "estiguen en perfectes condicions" per a l'inici de la temporada el pròxim 15 de febrer.

er a açò, s'ha retirat tot el mobiliari i les instal·lacions de les platges per a procedir a la seua neteja. També s'està actuant de forma especial sobre la superfície de la platja, amb el garbellat i volteig de l'arena perquè l'acció ultraviolada del sol la desinfecte de forma natural. Esta acció permet a més anivellar les platges.

Martínez ha recordat que durant l'any el Laboratori Municipal "realitza analítiques setmanals i quinzenals tant de les aigües de bany com de l'arena per a comprovar que la qualitat de les mateixes s'ajusta als paràmetres que marca la legislació".