Benidorm inicia el dilluns la instal·lació d'un nou tram de lluminàries a Mediterrani

Durant dos setmanes, es tanca al trànsit l'avinguda entre Europa i plaça de la Hispanitat, encara que es permetrà l'accés als guals situats entre Europa i Orts Llorca
0
0
Benidorm inicia el dilluns la instal·lació d'un nou tram de lluminàries a Mediterrani
Benidorm inicia el dilluns la instal·lació d'un nou tram de lluminàries a Mediterrani

Benidorm avança en la instal·lació de les noves lluminàries centrals de l'avinguda del Mediterrani. A partir del pròxim dilluns, 25 de gener, els treballs s'estenen al tram de l'avinguda entre Doctor Orts Llorca i plaça de la Hispanitat, "completant així la instal·lació d'estes lluminàries suspeses en la zona de calçada de tot el tram remodelat de l'avinguda", tal com ha assenyalat l'edil d'Obres i Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

A causa de "la complexitat dels treballs i la maquinària que cal utilitzar, és indispensable tallar al trànsit este tram de l'avinguda igual que hem fet estes setmanes amb el tram immediatament anterior, el que discorre entre Europa i Doctor Orts Llorca, i que es manté". D'esta manera, "durant una mica menys de dos setmanes, no es podrà circular per l'avinguda del Mediterrani entre Europa i la plaça de la Hispanitat. No obstant això, el tall des d'Europa fins a Doctor Orts Llorca serà permeable, ja que per la mateixa avinguda Doctor Orts Llorca es permetrà l'accés als vehicles amb guals en la zona". Està previst que el trànsit es restituïsca el dissabte 6 de febrer.

De Zárate ha explicat que "durant estes dos setmanes, reordenarem el trànsit i permetre la circulació de vehicles pel tram per als vianants del carrer Girona". El regidor ha recalcat que "ara és el moment de fer esta actuació, aprofitant l'absència de terrasses en el tram per als vianants de Girona a conseqüència del tancament obligat de l'hostaleria decretat per la Generalitat Valenciana, no perjudicant així els negocis i facilitant així un tràfic més fluid mentre dure el tall a Mediterrani".

D'esta manera, els vehicles que circulen per l'avinguda Europa en direcció a la zona centre hauran d'accedir pel carrer Girona –en la qual el trànsit està invertit– fins a aconseguir Esperanto.