EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

21:01 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament impulsa el Taller Benidorm VI i se suma al pla 'Et Formem' dissenyat per la Conselleria

Benidorm inicia dos programes d'ocupació amb els quals contractarà i formarà a 40 parats

04 gener 2018
Benidorm inicia dos programas de empleo con los que contratará y formará a 40 parados

L'Ajuntament de Benidorm, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) que dirigix Ma Jesús Pinto, ha engegat dos nous programes d'ocupació, subvencionats pel Servef, que permetran contractar i formar a 40 parats de la localitat.

El primer d'estos projectes és el Taller d'Ocupació Benidorm VI, que es desenvolupa des del passat 29 de desembre en dos especialitats formatives: 'Activitats auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria' i 'Promoció turística local i informació al visitant'. Cadascuna de les modalitats compta amb 10 alumnes que durant 12 mesos rebran una formació teòrica-pràctica i percebran el salari mínim interprofessional. Durant este període els alumnes duran a terme actuacions de millora de les infraestructures públiques o de prestació de servicis municipals.

Així, els alumnes de la modalitat de jardineria se centraran en l'adequació de l'entorn de la Séquia Mare per a integrar paisatgísticament en el futur parc la zona de jardí i la pinada. Per la seua banda, els alumnes del segon bloc col·laboraren i ajudaran en la promoció turística de Benidorm en les oficines d'informació i en la regidoria de Turisme.

El cost total d'este projecte anual és de 448.146,67 euros, dels quals el Servef aporta 389.059,20 euros i l'Ajuntament els 59.087,47 euros restants.

A més, l'Ajuntament s'ha sumat al programa 'Et Formem' de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que planteja la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social. Dins d'este programa, Benidorm ha plantejat dues modalitats formatives: 'Operacions auxiliars de servicis administratius i generals' i 'Operacions auxiliars en l'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions esportives'.

En cadascuna d'estes modalitats es contractarà a 10 alumnes, que percebran el salari mínim interprofessional durant els 4 mesos que dura el programa, que es va iniciar també el passat 29 de desembre.

Els 10 alumnes del primer bloc prestaran servicis d'atenció i informació al ciutadà en els centres socials i en les oficines i departaments de l'Ajuntament que compten amb punts d'informació propis. Els 10 alumnes del segon bloc desenvoluparan la seua activitat en les diferents instal·lacions esportives municipals.

El cost del projecte és de 140.686,40 euros. D'ells, el Servef assumix 129.686,40 euros, mentre que els 11.000 restants els aporta l'Ajuntament.