Benidorm i el seu microclima conquisten a la cadena MUZ TV de Rússia

0
0
Benidorm i el seu microclima conquisten a la cadena MUZ TV de Rússia
Benidorm i el seu microclima conquisten a la cadena MUZ TV de Rússia

La Fundació Visit Benidorm continua treballant a posicionar la destinació Benidorm en un mercat amb un gran potencial emissor com és el rus i per això ha rebut esta setmana a una reconeguda televisió russa que ha vingut a la capital de la Costa Blanca amb la intenció de rodar un reportatge en el qual es faran valdre les seues bondats.

L'equip de rodatge format per 6 persones, ha estat treballant des del 2 al 5 de febrer en el desenvolupament d'un complet reportatge de viatges que s'emetrà en la cadena MUZ TV, un canal de música i viatges dirigits a públic jove.

'Viatger independent' és el nom del programa i en el sempre apareixen destinacions turístiques a les quals viatjar de manera independent, vistos des del punt de vista del seu presentador, molt conegut en tota Rússia. Esta ja és la cinquena temporada d'este reeixit programa de viatges.

El cronometratge tindrà una duració de 45 minuts i el cost d'1 minut en este canal és d'uns 3.100 euros (219.141 rubles). A més, el capitol s'emetrà en un total de 5 ocasions.

L'objectiu d'esta campanya, ha sigut donar a conéixer al mercat rus les àmplies possibilitats que oferix Benidorm en l'àmbit gastronòmic, parcs temàtics, esportiu i oci i cultura amb la intenció que cada vegada siguen més els russos que trien Benidorm com a la seua pròxima destinació vacacional.

És important que Benidorm continue treballant a posicionar-se en el mercat rus i d'esta manera continuar reactivant l'arribada d'este perfil de turista a la ciutat, caracteritzat pel seu alt poder adquisitiu i el seu interés a descobrir la costa mediterrània i la seua gastronomia. Estos mitjans de comunicació, sens dubte representen l'aparador perfecte per a mostrar la ciutat i les seues bondats en estat pur.