Benidorm estrena noves pistes de vòlei platja per al 'I Open Servigroup Beach Volley'

0
0
Benidorm estrena noves pistes de vòlei platja per al 'I Open Servigroup Beach Volley'
Benidorm estrena noves pistes de vòlei platja per al 'I Open Servigroup Beach Volley'

El regidor d'esports, Arturo Cabrillo, ha presentat este matí al costat del president del Club Voleibol Benidorm, Raúl Mesa, el 'I Open Servigroup Beach Volley', que servirà per a estrenar les noves instal·lacions situades en l'Avinguda Armada Espanyola, 25 a l'altura de la casa retingues de la Policia, a la platja de Ponent. La inauguració d'estes pistes coincidix amb l'inici de la temporada amb un torneig el 7 d'abril que començarà a les 10.00 hores i finalitzarà entorn de les 20.00 hores.

Cabrillo ha realitzat una crida perquè "totes les persones de Benidorm i voltants s'acosten al Palau Raúl Mesa i animen als esportistes". Així mateix, anuncia que "este torneig serà l'avantsala de la fase d'ascens Sènior de la Súper Lliga 2 i demana el suport de tota la ciutat per a poder aconseguir l'ascens".

Per part seua, Raúl Mesa destaca que "este torneig servix d'enllaç amb el final de la temporada d'hivern i l'inici de la temporada de platja". "Una data estratègica que pretén, en pròxims anys, que es continuen utilitzant estes instal·lacions", comenta Mesa, qui també ha destacat que des del punt de vista tècnic "tindran quasi 100 participants de totes les parts d'Espanya". A més, Mesa ha avançat que la seua parella de competicions serà Javier Bosma, medallista olímpic ja retirat però que és un símbol d'este esport.

El 'I Open Servigroup Beach Volley és un torneig pertanyent al circuit d'hivern de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, que enguany és puntuable per al rànquing nacional de la Real Federació Espanyola de Voleibol, amb format de circuit amb categories Or i Plata. Finalment, les parelles estaran ordenades per rànquing (tan individual, atés que els jugadors poden canviar de parelles en els diferents tornejos, com per parelles).