EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

03:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És una iniciativa del Consorci del Pla Zonal 6 de la Diputació d'Alacant. Prestarà servici els dijous al matí en diferents punts de la ciutat

Benidorm estrena Ecoparc Mòbil a Foietes

04 juny 2020
Benidorm estrena Ecoparque Móvil en Foietes

Este matí ha entrat en funcionament un nou Ecoparc Mòbil en l'avinguda de Foietes. El servici, posat a la disposició dels veïns per l'Ajuntament, en col·laboració amb els altres municipis que integren el Consorci del Pla Zonal 6 de la Diputació d'Alacant, s'instal·larà cada dijous en diferents punts de la ciutat, que s'anunciaran amb antelació per la Regidoria de Medi Ambient, que coordina Mónica Gómez.

Els ecoparcs són punts en els quals els usuaris poden depositar els seus residus de manera selectiva i segura per al seu posterior reciclatge o gestió adequada. Este Ecoparc Mòbil és el tercer de Benidorm. La ciutat compta a més amb un fix, als voltants del parc temàtic Terra Mítica; i un altre mòbil, que se situa en diferents punts de la ciutat de dilluns a divendres, en diferents horaris.

En els ecoparcs mòbils, els usuaris poden depositar les restes singulars que no tenen cabuda en els contenidors situats en la via pública, com a radiografies, xicotets equips electrònics, restes de pintura, tubs de neó, oli de cuina usat, piles, o xicotets envasos tòxics com esprais. Amb ells es pretén fomentar la conscienciació mediambiental i reduir les necessitats de desplaçament dels usuaris.