EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

16:17 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha proporcionat quasi 2.000 metres de tela, que modistes i membres de la iniciativa #YoCosoEnCasa han transformat en material de protecció

Benidorm entrega a l'Hospital Comarcal 1.500 bates confeccionades per modistes i voluntaris

09 abril 2020
Benidorm entrega al Hospital Comarcal 1.500 batas confeccionadas por modistas y voluntarios

En els pròxims dies es donarà també més de 3.000 màscares i capells

L'Ajuntament de Benidorm i la iniciativa #YoCosoEnCasa, impulsada per l'Associació de Veïns dels Tolls, han entregat este matí 1.500 bates per al personal sanitari de l'Hospital Comarcal de La Vila Joiosa, i està previst que en els pròxims dies es done també més de 3.000 màscares. El material per a estos equips de protecció ha sigut aportat per l'Ajuntament de Benidorm, a través la Regidoria de Festes; prop de 2.000 metres de tela que "les modistes de Benidorm que durant l'any confeccionen vestimenta festera i voluntàries de #YoCosoEnCasa s'han encarregat de convertir en bates i màscares", segons ha traslladat l'edil de l'àrea, Jesús Carrobles.

"Hem volgut aportar el nostre gra d'arena dotant d'este material de protecció al personal sanitari del nostre hospital de referència; un personal que des de l'inici de la crisi sanitària està demostrant la seua professionalitat i lliurament per a, des de la primera línia, combatre la COVID-19 i atendre les persones afectades", ha indicat Carrobles.

El regidor ha explicat que les modistes i voluntàries han confeccionat estos equips a les seues cases. Uns equips que posteriorment han rebut un tractament d'esterilització en una bugaderia col·laboradora, on se'ls ha aplicat un procés de rentada amb aigua oxigenada i on han sigut embutxacats per al seu lliurament als responsables mèdics de l'hospital.

Carrobles ha agraït "la solidaritat i altruisme d'este grup de modistes de Benidorm i de les voluntàries de #YoCosoEnCasa que han dedicat el seu temps a contribuir al fet que els nostres sanitaris estiguen més i millor protegits durant l'acompliment de les seues funcions".