Benidorm engega un nou programa d'impuls a l'ocupabilitat

0
0
Benidorm engega un nou programa d'impuls a l'ocupabilitat
Benidorm engega un nou programa d'impuls a l'ocupabilitat

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat per al mes d'octubre uns tallers gratuïts d'orientació laboral amb la participació de l'Obra Social La Caixa, entitat que finança esta activitat i que col·labora amb l'Ajuntament de Benidorm en el finançament de diferents programes d'ocupació, formació i emprenedors, tal com ha indicat l'edil Ma. Jesús Pinto en la inauguració d'este programa, acompanyada de Francesc Pérez en representació de l'Obra Social La Caixa.

Els tallers s'impartixen en el Centre Social Jelena, en horari de 9.30 a 13.30 per l'economista i orientadora laboral Vigela Lloret. Estan dirigits a persones majors de 30 anys del municipi de Benidorm en situació de desocupació i el seu objectiu principal és, tal com va explicar Ma Jesús Pinto "que les persones participants en el programa desenvolupen la seua pròpia estratègia de cerca d'ocupació, tenint en compte la importància del treball continu en el procés de cerca d'ocupació".

En esta edició participen un total de 20 persones aturades (13 dones i 7 hòmens) majors de 30 anys, que seguiran les diferents sessions grupals programades per a hui i els pròxims dies 18 i 19, a més de comptar amb tutories individualitzades que es desenvoluparan a partir del dia 23 d'octubre.

El març de 2018 es va realitzar la primera edició d'este programa, amb una gran acceptació per part dels aturats i aturades de la localitat que ho van realitzar, els qui, almenys en un 50%, van aconseguir una inserció laboral a partir dels coneixements i habilitats adquirides.