EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:15 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm duplica les ajudes a escolars amb dificultats d'aprenentatge

10 abril 2017
Benidorm duplica las ayudas a escolares con dificultades de aprendizaje

La primera fase de les ajudes per a tractaments psicopedagògics s'ha abonat a 56 alumnes davant els 22 del curs anterior

L'Ajuntament de Benidorm ha duplicat enguany les ajudes concedides a famílies de la ciutat per a cobrir parcialment la despesa dels tractaments psicopedagògics privats que reben els escolars amb dificultats i/o trastorns d'aprenentatge o d'adaptació. Segons les xifres facilitades per l'alcalde, Toni Pérez, qui també té assumides les competències d'Educació, "per a l'any 2017 s'han atés el 87,5% de les sol·licituds rebudes i s'han concedit 56 ajudes davant de les 22 de l'any passat".

Pérez ha explicat que "l'import total d'estes ajudes suma 67.104,75 euros", i ha afegit que "ha sigut necessari ampliar la dotació econòmica inicial prevista i aprovada fins a pràcticament doblar-la". Així als 36.813,70 euros pressupostats, "hem hagut d'afegir 30.291,05 euros addicionals per a cobrir la petició formulada pels pares d'estos alumnes, que estudien en els diferents col·legis i instituts de Benidorm".

Els tractaments que es poden pagar amb estes ajudes són els orientats a superar dificultats de lectoescriptura i/o aprenentatge, a millorar el llenguatge oral, a tractar inadaptació escolar i trastorns de conducta, i els d'estimulació primerenca -externa al servici d'atenció municipal-.

L'alcalde ha indicat que "cada vegada són més les famílies que s'interessen per este programa, com queda patent en el nombre de sol·licituds", i ha afegit que "des de la Regidoria d'Educació responem a eixe interés incrementant els fons per a poder atendre al nombre més gran possible d'alumnes i ajudar a les seues famílies al fet que seguisquen avance amb estos tractaments, que són molt beneficiosos per a l'escolar".

La primera fase d'estes ajudes, la que va de gener i juny, ja ha sigut abonada als beneficiaris. L'abonament de la segona, la corresponent al període d'agost a desembre, es farà en el segon semestre de l'any, una vegada les famílies justifiquen el tractament rebut pels escolars en la primera meitat del 2017.