Benidorm disposarà de més banys públics per a les platges i estudia reforçar els horaris de la seua neteja

Els mòduls nous seran totalment adaptats, i a manera de prova s'instal·laran consignes en la biblioplatja de Llevant
0
0
Benidorm disposarà de més banys públics per a les platges i estudia reforçar els horaris de la seua neteja
Benidorm disposarà de més banys públics per a les platges i estudia reforçar els horaris de la seua neteja

Benidorm explicarà este estiu amb més banys públics per a donar servici a les platges, tal com s'ha acordat en una reunió de treball presidida per l'edil de l'àrea, Lorenzo Martínez, i en la qual han participat membres de la corporació, tècnics de la regidoria i representants de l'empresa concessionària de la gestió integral de les platges, RA Benidorm.

Martínez ha explicat que "tots els mòduls nous que es va a instal·lar seran adaptats i mantindran l'estètica externa que tenen els actuals situats en les proximitats de les platges accessibles".

El regidor ha exposat que amb esta mesura "s'atén la necessitat d'instal·lar més lavabos en la via pública i reforcem la qualitat del servici que prestem als usuaris de les platges", ja que a més d'augmentar el nombre de mòduls "s'estudiarà la viabilitat d'incrementar els horaris de neteja dels mateixos".

Concretament en la reunió, i després de debatre diferents possibilitats d'ubicació, s'ha acordat traslladar el lavabo autonetejable instal·lat al Racó de l'Oix al final de l'avinguda de l'Armada Espanyola, en la zona en la qual es localitza les dependències de la Policia Local. En substitució del vàter autonetejable, al Racó de l'Oix es col·locarà un de nou adaptat. També se substituirà per un nou el de la zona de Tamarindes, que s'instal·larà en el parc municipal situat al final de l'avinguda. Finalment, es reforçaran els banys del Passeig de Colón amb un mòdul nou més.

Sobre l'augment de la neteja d'aquests Lavabos públics, "s'està treballant en una proposta per a augmentar els horaris, de tal forma que una persona s'encarregue dels situats en la zona de Llevant i una altra faça el propi amb els de Ponent". Una mesura que implicaria la contractació d'un treballador més per part de l'empresa concessionària.

També durant la reunió, "s'ha posat sobre la taula la possible implantació d'un servici de taquilles en les platges de Benidorm". Martínez ha recordat que este servici "està contemplat en el plec de condicions" del contracte de gestió integral de les platges. Després de debatre's la qüestió, s'ha acordat "fer una prova pilot este estiu aprofitant les infraestructures de les biblioplatges". Este pilot es testarà, en principi, en la biblioplatja de Llevant durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, i "en funció dels resultats de la prova es valorarà que l'empresa ho amplie a diferents sectors d'hamaques".