Benidorm és "una destinació d'il·lusió per la vida"

Toni Pérez destaca 'la valentia i el coratge' d'ACUMAFU Fuenlabrada i el missatge de responsabilitat social que trasllada
0
0
Benidorm és "una destinació d'il·lusió per la vida"
Benidorm és "una destinació d'il·lusió per la vida"

Este matí, una representació de l'Associació Cultural de Majors de Fuenlabrada, ACUMAFU, que està des d'ahir a Benidorm, ha sigut rebuda per l'alcalde Toni Pérez. Des de Fuenlabrada havien programat una sèrie de viatges organitzats per a majors amb estades en hotels de Benidorm i ells han sigut l'avançada. Ahir van ser objectiu d'atenció de Mitjans nacionals per la seua iniciativa.

Toni Pérez, en rebre'ls, ha lloat hui esta iniciativa que possibilita "gaudir de Benidorm de manera segura" i els ha desitjat "una molt feliç estada" en un Benidorm, va dir, "que trobareu molt canviat i que està extraordinari per a gaudir-ho".

Va qualificar l'alcalde l'experiència d'"única" i va destacar "la valentia i el coratge" d'ACUMAFU en organitzar el que és el primer viatge grupal organitzat de cara a la tardor, destacant que "la covid no ha de transformar tots els aspectes de la nostra vida; alguns els podem adaptar amb mesures de seguretat i autoprotecció". Toni Pérez els va explicar que "Benidorm és una destinació d'il·lusió per la vida, sempre saludable" que incentiva, va emfatitzar, "les ganes de viure".

L'alcalde, després de departir amb la delegació, va insistir que "ara mateix Benidorm està obert i és segur, oferint felicitat i més seguretat que molts dels punts d'origen dels nostres visitants" i va destacar la contribució activa i eficaç del sector turístic, "complint tots els protocols sanitaris", com la totalitat de servicis de la ciutat, i destacant les seues platges: "juntament amb el nostre bon clima, oferim platges segures, per a tots i cada dia".

Per a ACUMAFU, el seu president, Marcelo Cornellà, va assenyalar l'aposta "pel turisme segur i per Benidorm", destacant que "si ens autoprotegim farem una vida tan normalitzada com siga possible". I en eixa normalització entren les vacances "com la millor medicina" i la principal destinació: "Benidorm".

Cornellà va explicar la iniciativa de viatges plantejada per la seua associació i va convidar a altres a fer-ho "per a afavorir el turisme" i "per compartir la solidaritat". Consideren des d'ACUMAFU que amb la seua iniciativa "vam demostrar que és segur viatjar" i han agraït al Grup Hotels Alameda la col·laboració en esta aventura pel turisme de majors que és *escalable "a altres col·lectius i destins".

Carlos Párraga, director general del grup hoteler es va mostrar "satisfet amb l'experiència", considerant-la com "de coherència social" i destacant l'esforç dels hotels i de Benidorm per a assegurar les millors condicions sanitàries "per a un destí més segur i possible", apel·lant sempre "a la responsabilitat de tots".