Benidorm desenvoluparà a partir de juliol una nova edició del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)

El programa planteja un mínim de 56 alumnes, tot i que amb ràtios més baixes per grup per adaptar-se a les instruccions de Sanitat
0
0
Benidorm desenvoluparà a partir de juliol una nova edició del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)
Benidorm desenvoluparà a partir de juliol una nova edició del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)

La Regidoria d'Educació desenvoluparà a partir del juliol el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV) "per ajudar els alumnes i les alumnes de Primària que requerisquen un reforç escolar per iniciar en millors condicions el pròxim curs, sobretot després del desenvolupament de l'últim trimestre sense escola presencial". L'edil de l'àrea, Maite Moreno, ha explicat que "finalment, i després de les noves directrius de les autoritats sanitàries, des de l'Ajuntament portarem a terme este programa municipal, que en esta edició presentarà alguns canvis operatius respecte a anys anteriors per ajustar-nos a la nova realitat generada per la Covid-19".

Així, "des de la Regidoria estem adequant el programa al protocol sanitari per al desenvolupament d'activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a població infantil i juvenil en els municipis de la Comunitat Valenciana' de la Generalitat que, entre altres coses, reduïx el nombre d'alumnes per grup, que quedarà fixat de 8 a 10 en funció del curs, per garantir les distàncies de seguretat".

A falta de determinar la data exacta d'inici del programa, la regidora ha explicat que "oferirem un mínim de 56 places, tot i que estem estudiant fórmules organitzatives que ens possibiliten ampliar el nombre d'alumnes".

El programa es realitzarà al CEIP Ausiàs March i "s'establiran dos torns i horaris, de manera que tres cursos aniran al PAEV de 09.00 a 11.00 hores i els tres restants d'11.30 a 13.30 hores". En estes dos hores de classe diàries, els estudiants de cada curs reforçaran matèries curriculars -com matemàtiques, llengua castellana, valencià i anglés, i treballaran tècniques d'estudi, jocs d'atenció i raonament verbal i matemàtic.

Igual que en edicions anteriors, seran els mateixos centres educatius els que proposen a l'alumnat que necessita reforç i l'Ajuntament el que incorporarà als escolars al programa.