Benidorm demana als treballadors del servici de neteja que traslladen suggeriments per al plec del nou contracte

De Zárate: “Este personal és el que està a peu de carrer i, per tant, coneix les necessitats i problemes de neteja de la ciutat”
0
0
Benidorm demana als treballadors del servici de neteja que traslladen suggeriments per al plec del nou contracte
Benidorm demana als treballadors del servici de neteja que traslladen suggeriments per al plec del nou contracte

L'Ajuntament de Benidorm ha demanat als treballadors del servici de neteja viària i recollida de fem que traslladen suggeriments i aportacions de cara a la redacció del plec de condicions del nou contracte, que es vol licitar després de l'estiu. Esta petició es va concretar ahir en una reunió del regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, amb el comité d'empresa de l'actual adjudicatària del servici, Foment de Construccions i Contractes (FCC).

De Zárate ha explicat que “els treballadors són els que estan a peu de carrer i, per tant, coneixen les necessitats, els problemes i les possibles solucions de la neteja i recollida de residus, i també els aspectes en els quals podem millorar”. En esta primera presa de contacte, “els hem demanat que comencen a preparar-nos documentació de tot allò que pensen que és beneficiós per a la ciutat i el servici”.

El responsable de Neteja Viària ha assenyalat que esta sol·licitud al personal d'FCC forma part de l'estratègia de “participació” que ha començat a articular l'Ajuntament per a la redacció del nou plec de condicions del contracte de neteja i recollida de residus. Dins d'eixe procés de participació, s'ha sol·licitat “a totes les empreses especialitzades del sector” que realitzen “un projecte d'explotació” en el qual recullen la seua visió de “com netejar i recollir el fem a Benidorm”. Així mateix, es possibilitarà “la participació ciutadana a través del Consell Veïnal i de les diferents associacions veïnals del municipi”.

De Zárate ha avançat que este procés participatiu es desenvoluparà durant la temporada estival per a “després de l'estiu estar en disposició de licitar sense problemes el nou contracte”, de manera que “per a l'any que ve puguem tindre un servici molt potent i una millora important en la neteja de la ciutat”.