EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

15:46 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acte se celebrarà en el Palau d'*Esports. L'entrada serà lliure fins a completar aforament

Benidorm coronarà a Fátima Carrobles i a Anna Calbo com les seues noves reines este dissabte

09 gener 2018
Benidorm coronará a Fátima Carrobles y a Anna Calbo como sus nuevas reinas este sábado

Per segona vegada, el Palau d'Esports l'*Illa de Benidorm acollirà l'acte de coronació de les reines de les Festes Majors Patronals 2018 de Benidorm, Fátima Carrobles i Anna Calbo, així ho han anunciat davant els mitjans de comunicació el regidor de Festes, Jesús Carrobles, i el president de la Comissió, Paco Marín.

"L'acte de coronació -ha dit Carrobles-, és un dels més emblemàtics" dels organitzats per la Comissió i suposa el "tret d'eixida" de tot un any d'activitats en el qual els majorals porten treballant mes i mig. El dissabte rebran les seues corones Fátima Carrobles i Anna Calbo en una cerimònia en la qual també participaran les reines sortints, Anna Galiana i Àngela Antón, així com les corts ixents i entrants. Carrobles ha avançat que serà una coronació "agosarada" perquè en "amb prou faenes, en 12 hores cal desmuntar un escenari i muntar un altre", la qual cosa suposa un "gran esforç per als servicis municipals" i la implicació de les regidories de Festes i Esports.

Per la seua banda, Paco Marín, ha anunciat que les portes del Palau s'obriran a les 18.00 hores i que s'espera completar l'aforament: 1.500 persones. L'entrada serà lliure. La Comissió ha realitzat "un gran esforç", ha puntualitzat Marín, perquè siga "un acte bonic i entranyable que quede en el record per sempre de les 13 dames xicotetes i les 14 senyoretes que componen les corts d'honor" de 2018 que accediran a l'escenari "del braç dels seus familiars".

Marín també ha desvetlat qui serà el mantenidor de l'acte, càrrec que enguany ha recaigut en "una persona molt especial", el filòleg i músic benidormer Vicente Pérez Zaragoza, un "jove amb gran arrelament en la ciutat i en les seues festes". Després de l'acte, la Comissió ha organitzat un sopar de gala en l'Hotel La Marina, els tiquets poden reservar-se en la Casa del Fester.