EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:38 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm corona a les seues Reines 2017 Ángela Antón i Anna Galiana al Palau d'Esports

14 gener 2017
Benidorm corona a sus Reinas 2017 Àngela Antón y Anna Galiana

El mantenidor de l'acte, José Pagés López, va realitzar un emotiu repàs de les Festes Majors en la dècada dels 50

Este dissabte el Palau d'Esports va acollir per primera vegada un dels actes més emotius de l'àmbit fester de la ciutat: la coronació de les reines de les Festes Majors Patronals. Una cerimònia que es va omplir de públic per a coronar a les noves reines, la xiqueta Àngela Antón Pérez i la jove Anna Galiana Pérez que des de hui s'han convertit en les màximes representants festeres de Benidorm.

Els majorals Anabel Llorca Seguí i Pepe López Aperador van ser els encarregats de presentar l'acte, iniciant-se amb la presència del seu president Antonio Vicente Fuster Llinares, l'estendard de la comissió portat per Francisco Llorens i al banderer Richard Romero.

Posteriorment les denou noves dames xicotetes i tretze senyoretes que conformen les Corts d'Honor van anar pujant a l'escenari acompanyades pels seus familiars, sent presentades al costat de les futures reines, que van arribar del braç del seu germà i cosí respectivament.

Les Reines Infantil i Major dels anys 2015 i 2016, Paula González de Zárate i Beatriz Amor, així com les seues respectives Corts d'Honor posaven així punt final a dos anys de regnat i en la qual ambdós van tindre paraules d'agraïment tant a les anteriors comissions i associacions de festes, com a familiars i amics.

Després del traspàs de símbols, Àngela Antón Pérez va rebre la banda de Reina Infantil, la capa i la Corona de mans de la seua antecessora Paula González de Zárate Such, igual que la jove Anna Galiana Pérez a les mans de Beatriz Amor Rodríguez com a Reina Major.

Ja coronades, el president de la Comissió va lliurar la insígnia d'Honor a l'alcalde Toni Pérez, i este a la vegada a les Reines Major i Infantil i al seu president. El regidor de Festes Jesús Carrobles també va obsequiar a les reines eixints una rèplica de les corones.

Enguany el mantenidor de l'acte va ser el funcionari José Pagés López, que va fer un extens repàs d'allò què foren les festes patronals als anys 50 destacant la passió amb la qual es vivien i el fervor cap a la Mare de Déu del Sofratge i Sant Jaume.

L'alcalde Toni Pérez va tancar l'acte donant l'enhorabona a les noves reines i agraint a les reines eixints el magnífic regnat que han ostentat representant a la ciutat. Les noves reines van rebre el tribut de les entitats festeres i associacions de Benidorm.