Benidorm contractarà 55 persones majors de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la pandèmia

L'Ajuntament ha rebut de LABORA una subvenció de 661.000 euros i obrirà en els pròxims dies el procés de selecció
0
0
Benidorm contractarà 55 persones majors de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la pandèmia
Benidorm contractarà 55 persones majors de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la pandèmia

Durant sis mesos el personal contractat prestarà servicis d'informació i prevenció en diferents instal·lacions i espais municipals

L'Ajuntament de Benidorm contractarà 55 persones desocupades majors de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19 a través d'una subvenció de 661.598,57 euros concedida en el marc del programa ECOVID2020, llançat per LABORA en coordinació amb l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i finançat a través del Fons Social Europeu. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha indicat que este programa està dirigit "a aquelles persones que haja perdut la seua ocupació deguda a la conjuntura econòmica i social provocada per la pandèmia", i ha avançat que "en els pròxims dies s'obrirà el procés de selecció, una vegada que LABORA ha confirmat la concessió de la subvenció".

Gómez ha informat que "des de l'Ajuntament ja hem remés a LABORA l'oferta d'ocupació, en la qual es recull els 55 llocs demandats". Concretament, l'ocupació demandada és la d'Empleats de l'àrea d'atenció al client. A l'hora d'iniciar el procés de selecció de candidats, l'Espai LABORA de Benidorm realitzarà un sondeig entre les persones desocupades de la localitat inscrites en l'ocupació demandada. Posteriorment, LABORA enviarà un llistat a l'Ajuntament amb els noms de les persones que participaran en el procés de selecció.

La responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que "les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran d'estar inscrites en l'ocupació esmentada d''Empleats de l'àrea d'atenció al client' i estar registrats en LABORA com a aturats a partir del 14 de març de 2020, data en la qual es va declarar l'estat d'alarma".

Durant els sis mesos de duració del programa ECOVID2020, el personal contractat prestarà servici a jornada completa d'"informació i prevenció en diferents centres educatius o espais; així com en instal·lacions esportives, centres socials, platges i altres dependències municipals". Estes tasques s'enquadren dins dels objectius d'actuació de l'AVSRE.

Gómez ha explicat que "la intenció és que les persones finalment seleccionades comencen a treballar al novembre".