Benidorm congrega les millors parelles de ball del món en el Danse Sport

0
0
Benidorm congrega les millors parelles de ball del món en el Danse Sport
Benidorm congrega les millors parelles de ball del món en el Danse Sport

Benidorm acull este cap de setmana la XIV Edició del Danse Sport Club, un esdeveniment que congregarà a les millors parelles de ball d'Espanya i del món, sent a més la primera gran cita de la Federació Espanyola de Ball Esportiu per a este 2019.

Al voltant de 1.800 persones participen en esta edició, que arranca el divendres 11 de gener i que es prolongarà fins al diumenge 13 de gener, en els salons de l'Hotel Meliá Villaitana, un marc incomparable en la qual se celebraran diverses competicions de ball al màxim nivell.

Arturo Cabrillo, regidor d'Esports ha explicat que "Benidorm és un lloc privilegiat per a acollir estos tipus d'esdeveniments per a potenciar el turisme esportiu a la nostra ciutat, sent un motiu que servirà també per a promocionar i donar a conéixer la ciutat als participants i acompanyants, sent un element dinamitzador en temporada baixa".

Araceli Castaño, directora esportiva de la Federació Espanyola Ball Esportiu (FEBD) ha agraït en primer lloc l'excel•lent acolliment que ha tingut la ciutat, tant amb l'organització com amb els participants, "ja que molts d'ells procedixen de països molt freds i se senten com a l'estiu, encara que per a nosaltres faça fred". Castanyer ha matisat que hi hauran proves tant nacionals com internacionals, amb ballarins procedents de més de 30 països, "en la modalitat de 10 balls i dos especialitats, World Open Standard amb 70 parelles i 13 estreles i World Open Llatí amb 55 parelles i 8 estreles". Finalment va ressaltar que "en totes les modalitats hem augmentat la participació i pensem que és fruit de la destinació triada per a esta edició".

María José Aguilar, organitzadora de l'esdeveniment Danse Sport Club, va explicar que a més de la competició del pròxim cap de setmana, "des d'ahir i fins al divendres ja ha començat el 'training camp' amb més de 20 professors d'un excel·lent nivell mundial treballant amb 140 parelles".

L'esdeveniment serà retransmés via streaming per RTVE, gràcies a la plataforma digital +tdp, perquè puga arribar a tots els afeccionats i curiosos interessats en esta preciosa modalitat esportiva.