EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:50 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria de Comerç posa en marxa una iniciativa de suport al comerç de Benidorm a través de la web municipal

'Benidorm compra a casa'

20 abril 2020
‘Benidorm compra en casa’

Per a ajudar al comerç local en este episodi de crisi sanitària que exigix el nostre confinament i la reducció d'eixides, des de l'Agència de Desenvolupament Local i la mateixa Regidoria de Comerç es llança la campanya "Benidorm compra a casa", per a fomentar les compres segures en manera en línia, amb repartiment a domicili per a evitar eixides, mantindre el confinament de la quantitat més gran possible de ciutadans i poder fer front a la Covid19.

En decretar-se l'estat d'alarma i cessament de les activitats no essencials, molts dels comerços han començat a realitzar venda telefònica i en línia amb repartiment a domicili. La iniciativa municipal 'Benidorm compra a casa' cerca ser una guia informativa on s'agrupen totes les opcions de comerç per categories i s'exposen els serveis que poden realitzar per a donar visibilitat tant a la varietat d'opcions comercials com de prestacions de serveis que oferix el comerç local.

La web https://benidorm.org/es/benidorm-compra-casa oferix un directori local de comerços i empreses de Benidorm amb la seua especialitat i serveis. Els interessats hauran de comunicar a través del correu electrònic comercio@benidorm.org les dades corresponents a la seua activitat, servicis, una fotografia identificativa de l'establiment i la forma de contacte (telefònic o web) per a perquè pels tècnics de la regidoria s'incloguen estes dades en el directori de la web per al coneixement de la ciutadania en general, simplificant i agilitant els contactes entre clients i proveïdors.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha assenyalat que la idea d'esta iniciativa és "donar suport al comerç local i posar en contacte establiments i els seus serveis amb els ciutadans". L'objectiu final és "evitar eixides innecessàries, reduir l'exposició dels ciutadans i potenciar la compra des de casa gràcies al servici a domicili que estan oferint els comerços de Benidorm.

La clau està, va concloure l'alcalde, a "ajudar-nos tots en esta situació" en la qual des de les Regidories de Comerç i Desenvolupament Local, així com en la resta de departaments municipals s'aposta i es treballa per Benidorm.