Benidorm col·labora amb una nova edició del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la UA

L'Ajuntament renova el seu compromís amb la formació oferint 6 beques a estudiants de la ciutat
0
0
Benidorm col·labora amb una nova edició del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la UA
Benidorm col·labora amb una nova edició del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la UA

Un any més l'Ajuntament de Benidorm col·labora amb el Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la Universitat d'Alacant (UA), que complix la seua tercera edició. L'alcalde, Toni Pérez, ha participat hui en la roda de premsa telemàtica de presentació d'esta nova edició, reafirmant "el compromís de Benidorm amb la formació" que es materialitza en la concessió de 6 beques per a alumnes de la ciutat que es matriculen en el màster.

A més de l'alcalde, també han participat en esta presentació el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia, Josep Bernabeu-Mester; els xefs Quique Dacosta i María José San Román; els alcaldes de Dénia i Pego, Vicent Grimalt i Enrique Moll; i l'edil d'Agricultura d'Altea, José Orozco.

Toni Pérez ha recalcat que "Benidorm està bolcat amb oferir de continu la realitat de la nostra cuina com a instrument de consolidació turística", i ha animat a les persones interessades a inscriure's i participar d'este màster per a "aprendre, millorar, perfeccionar i dominar l'art culinària i els secrets de l'arròs per a donar contingut i fortalesa a l'oferta de restauració de les nostres ciutats i referenciar-nos en el turisme gastronòmic".

El període de preinscripció per al curs 2020-2021 estarà obert fins al mes de setembre en https://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?codest=9299&idioma=es. Es..., a causa de les circumstàncies epidemiològiques, el màster tindrà caràcter semipresencial.

Els programes d'estudis Propis de la UA (Màster en Arrossos i Alta cuina Mediterrània (60 crèdits), Curs d'Expert en Història, globalització i Turisme entorn de l'Arròs (20 crèdits) i Especialista en Ciència i Tecnologia Culinària, Maridatges, Arrossos i Alta Cuina Mediterrània (30 Crèdits) oferixen una formació pluridisciplinària, i són impartits per professorat universitari altament qualificat.

Igualment aporten la seua experiència i coneixements a estos estudis, molts dels cuiners i cuineres més qualificats i guardonats amb tota mena de distincions com: Quique Dacosta (Quique Dacosta restaurant-Dénia), Kiko Moya (L'Escaleta Cocentaina), Alberto Ferrúz (Bon– Amb Xàbia), Susi Díaz (La Finca-Elx), María José San Román (Monastrell-Alacant), Cristina Figueira (El Xato– La Nucia), José Manuel Miguel (Beat– Calp) i Ferdinando Bernardi (Orobianco-Calp), entre altres.