EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:54 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm cerca posicionar-se a Rússia malgrat les restriccions

09 setembre 2020
Benidorm busca posicionarse en Rusia a pesar de las restricciones

El turista rus està desaparegut a Espanya des del passat 27 de març, quan arran de la pandèmia es van tancar les fronteres de la Federació Russa i es van suspendre els vols comercials que unien tots dos països, no obstant això, hui dia, destinacions competidors com Turquia ja han començat a rebre turistes russos. I les mirades es dirigixen ara cap a la nova vacuna que ha patentat Rússia contra el coronavirus.

Per este motiu i mirant a un futur pròxim, La Fundació Visit Benidorm ha représ les accions promocionals en este mercat amb la finalitat d'agafar posició de cara a la tornada a la normalitat.

Benidorm s'estrena esta setmana en la XXVI edició de la Fira Otdykh Leisure, duta a terme del 10 al 12 de setembre, i dirigida els 2 primers dies exclusivament a professionals i l'últim dia al públic general.
Per a enguany, Turespaña ha apostat per una participació amb un estand sota marca pròpia i en el qual Visit Benidorm compta amb un espai en el qual podrà donar informació i dur a terme cites professionals en les quals mostrarà les bondats de Benidorm i les infinites possibilitats de venda per als operadors turístics i agències russes.

En 2019 la principal motivació dels turistes russos que van visitar Espanya va ser l'oci (91% del total). Van pernoctar majoritàriament en hotels (76%) i principalment van viatjar sense paquet turístic (74%). La seua destinació favorita va ser Catalunya (61%), seguida a gran distància per la Comunitat Valenciana (14%). Van predominar els turistes de classe mitjana (52%), així com els que van viatjar amb la família (36%), seguits d'aquells que van viatjar en parella (23%) o solos (19%). La majoria d'ells comptaven amb estudis superiors (un 92%), i amb una edat compresa entre 25 i 44 anys (67%), situant-se l'edat mitjana en trenta-set anys, per davall de la mitjana d'edat del total de turistes (quaranta-quatre anys). Les principals activitats que van realitzar van ser compres (68%), gaudi de la platja (61%) i visites a ciutats (60%) (estimació Turespaña).

Les conseqüències de la crisi provocada per la COVID-19 van començar a manifestar-se el mes de març, traduint-se en importants caigudes en el flux de turistes (-69,8%), en la despesa (-74,2%) i en les pernoctacions hoteleres (-70,0%), que també han afectat el resultat del primer trimestre de 2020, que ha mostrat unes reculades del -29,5%, -33,4% i -23,8% respectivament (INE).

Hui dia, la valoració de la marca Espanya en el mercat rus és "molt bona" i roman que el desig de passar les vacances a Espanya no s'ha vist tocat. Segons dades de l'enquesta realitzada per NAFI a l'abril afirmava que el 67% dels russos volia eixir a l'estranger en les seues vacances d'estiu, no obstant això, posteriorment la narrativa per part del govern ha sigut contrària apostant i recomanant als seus ciutadans el turisme nacional.

Durant els pròxims mesos, Benidorm reforçarà la promoció en este mercat participant en diversos esdeveniments organitzats per Turespaña com són el Dia Mundial de la Paella o la Copa Kremlin de Tenis i duent a terme presentacions de destinacions amb importants operadors turístics com TUI Russia, Mounzenedis, Premiera i Good Time.

El turista rus està desaparegut a Espanya des del passat 27 de març, quan arran de la pandèmia es van tancar les fronteres de la Federació Russa i es van suspendre els vols comercials que unien tots dos països, no obstant això, hui dia, destinacions competidors com Turquia ja han començat a rebre turistes russos. I les mirades es dirigixen ara cap a la nova vacuna que ha patentat Rússia contra el coronavirus.