Benidorm celebrarà del 12 al 15 de setembre el seu I Fòrum i Fira de la Mobilitat Urbana Sostenible

Benimov2019, organitzat per AICO amb el suport de l'Ajuntament, es configura com un espai d'exposició i de debat
0
0
Benidorm celebrarà del 12 al 15 de setembre el seu I Fòrum i Fira de la Mobilitat Urbana Sostenible
Benidorm celebrarà del 12 al 15 de setembre el seu I Fòrum i Fira de la Mobilitat Urbana Sostenible

Benidorm celebrarà del 12 al 15 de setembre el seu primer Fòrum i Fira de la Mobilitat Urbana Sostenible, Benimov2019, organitzada per AICO i ambel suport de l'Ajuntament i del Consell Assessor de Mobilitat. En l'última reunió d'este òrgan —presidida pel regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate—, el president d'AICO, Raúl Parra, i l'assessor de l'entitat per a este esdeveniment, Antonio Pérez, van traslladar tota la informació relativa a Benimov2019, que es configura com un espai de debat i exposició obert a professionals i també a tots els públics.

L'esdeveniment es desenvoluparà en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, i durant el mateix s'exposaran i presentaran nous vehicles, noves tendències en mobilitat urbana, tecnologies sostenibles i un laboratori d'experiències sobre el futur dels canvis i tendències que les 'smart cities' experimentaran a mitjà termini.

El regidor de Mobilitat ha indicat que "ja el mes de desembre passat el Consell Assessor va donar el seu suport a esta iniciativa, proposta per AICO de la mà de Chance and Choices, en considerar que este esdeveniment posiciona encara més a Benidorm com a referent en mobilitat i energies sostenibles". "Ens alegra veure com avança esta fira —ha agregat—, i estarem molt pendent a la informació i conclusions que puguen aportar les diferents ponències que se succeiran durant el fòrum".

Referent a això, el president d'AICO ha avançat que les ponències comptaran amb "personalitats rellevants en la matèria" i que les mateixes giraran entorn de la Sostenibilitat, Mobilitat, Regulació i Xarxes de Càrrega, i Innovació i Megatendències".

Parra ha assenyalat que la fira està oberta a empreses vinculades amb les bicicletes elèctriques, escúters, patinets, motocicletes, furgonetes, transport públic, carregadors elèctrics i tota activitat vinculada amb la innovació i la mobilitat sostenibles. Així mateix ha indicat que Benimov compta amb la participació de concessionaris de marques com Volkswagen, Renault o Smart, que posaran els seus vehicles elèctrics a la disposició dels assistents que vulguen conduir-los.

Dins de la fira hi haurà també una zona d'oci amb simuladors professionals, on els visitants podran competir virtualment; i també està prevista l'exposició d'un bòlid de Fórmula E.

El termini d'inscripció per a participar com a expositor finalitza el pròxim 19 d'agost. Tota la informació pot consultar-se en la web www.benimov.es.