Benidorm celebra la XVIII Festa de la Solidaritat

Els penyistes podran donar sang, medul·la i aliments
0
0
Benidorm celebra la XVIII Festa de la Solidaritat
Benidorm celebra la XVIII Festa de la Solidaritat

L'Associació de Penyes de Benidorm engega per segona vegada enguany, la 'Festa de la *Solidaritat', una activitat solidària que aconseguix la dihuitena edició i que tindrà lloc dimarts que ve 18 de setembre en la Casa del Fester de Benidorm, al costat del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Regidoria de Festes.

Com a novetat, els penyistes a més de realitzar donacions de sang, també podran realitzar donacions d'aliments i de medul·la. Tots ells rebran com a obsequi una polsera de donant i participaran en el sorteig d'un cap de setmana per a 4 persones en allotjaments de Pierre & Vacances a Espanya.

Per a poder participar en esta 'Festa de la Solidaritat', es deu tenir una edat compresa entre els 18 i els 65 anys. És aconsellable desdejunar amb normalitat i venir ben hidratats. Una vegada realitzada la donació, els participants rebran aliment sòlid i líquid i romandran uns minuts en observació. A més, podran emportar-se una motxilla solidària (fins a esgotar existències) i participaran en el sorteig d'un cap de setmana en hotels de tota Espanya. La Casa del Fester obrirà les seues portes al Centre de Transfusions des de les 9.30 hores a les 13.30 en horari de matí, i a la vesprada de 16.30 a 21.30.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles; el president de l'Associació de Penyes, Dani Luque; el responsable del Departament de Sanitat municipal, Francisco Pérez Candel; i la promotora del Centre de Transfusions per a les Marines, Paca Ferrer, han presentat este matí una iniciativa que "va nàixer a Benidorm fa 17 anys —ha dit Carrobles— i que hui és un referent en tota la Comunitat" que "s'ha exportat" a altres localitats com Alcoi o Villena en què els seus festers organitzen, com a Benidorm, festes solidàries de donació de sang.

L'edil de Festes ha reconegut l'esforç solidari dels penyistes de Benidorm i ha animat a tota la ciutadania "siguen festers o no" a participar de nou en la 'Festa de la Solidaritat' després de l'èxit del mes de maig i a aconseguir un nou record "com en tot el que està enguany organitzant l'Associació de Penyes i puguem tenir sang per a ajudar al proïsme".