Benidorm celebra el Dia de la Bicicleta amb un recorregut de 16 km amb eixida i arribada al Parc de Foietes

0
0
Benidorm celebra el Dia de la Bicicleta amb un recorregut de 16 km amb eixida i arribada al Parc de Foietes
Benidorm celebra el Dia de la Bicicleta amb un recorregut de 16 km amb eixida i arribada al Parc de Foietes

La XXXVI edició del Dia de la Bicicleta se celebra este diumenge 7 d'abril com ha anunciat este matí el regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, acompanyat del coordinador Mesa Benidorm pro Bici, Juan Antonio Lizancos, recuperant la data en la qual se celebrava tradicionalment i en la qual es preveu que participen al voltant de 1.000 persones.

El recorregut en esta edició tindrà una longitud de 16 km amb cinc punts de reagrupament, el punt del qual d'eixida i arribada tornarà a ser el Parc de Foietes, com en la passada edició.

Cabrillo ha expressat que l'objectiu una vegada més "és reivindicar un mitjà de transport que ja està incorporat a les nostres vides amb els més de 40 km de carril bici que disposa la ciutat, convertint-se en espais d'oci i gaudi per a tots junts i en família".

L'esdeveniment arrancarà a les 10.00 hores, prèvia concentració per a la recollida de tiquets per al posterior sorteig d'obsequis, tenint un caràcter festiu en la qual tots els participants recorreran un nou traçat que inclou el parc de la Séquia Mare, camps Antonio López del Racó de l'Oix i totes dos platges per al gaudi d'afeccionats al ciclisme, famílies, amics i persones de totes les edats i condició que aposten per este mitjà de transport. A més hi haurà un reagrupament especial al Parc d'Elx, per a aquells que no puguen continuar el traçat, especialment els més xicotets, puguen desplaçar-se directament fins al Parc de Foietes.

Des de l'organització s'ha recordat que per a poder participar en esta prova caldrà portar el casc de forma obligatòria, i que esta prova, a causa dels cinc reagrupaments programats, evitarà talls de trànsit prolongats.

Finalment el regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha agraït la col·laboració de les regidories de Mobilitat i Seguretat Ciutadana així com als patrocinadors i col·laboradors de l'esdeveniment.