Benidorm autoritza la continuïtat de l'obra pública durant este cap de setmana i els dos festius locals

La mesura, a la qual també poden acollir-se les obres privades, s'adopta davant la no celebració de les Festes Majors Patronals
0
0
Benidorm autoritza la continuïtat de l'obra pública durant este cap de setmana i els dos festius locals
Benidorm autoritza la continuïtat de l'obra pública durant este cap de setmana i els dos festius locals

L'Ajuntament de Benidorm ha autoritzat la continuïtat de les obres públiques que s'estan executant a la ciutat durant les dates en les quals estava prevista la celebració de les Festes Majors Patronals, tal com es recull en un decret signat hui pel regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate.

L'edil ha recordat que "l'ordenança municipal limita la realització d'obres durant les Festes Majors Patronals, igual que ocorre a l'estiu amb aquelles actuacions que no es consideren d'interés general". No obstant això, "davant la no realització de les nostres Festes a causa de la crisi del coronavirus, hem decidit autoritzar la continuïtat d'estes obres", de tal forma que els treballs "podran seguir durant el cap de setmana i durant els dos festius locals: els dies 9 i 10 de novembre".

Concretament, el decret autoritza la continuïtat de les obres d'accessibilitat del Passatge Marconi, la conversió en zona de vianants del carrer La Garita, la renovació de les infraestructures hidràuliques i el nou accés al complex educatiu del Salt de l'Aigua, la millora de la pavimentació en zones escolars, la remodelació de l'avinguda del Mediterrani, les obra de millora en els col·legis; així com totes les actuacions que estiguen realitzant en la via pública les empreses distribuïdores de serveis i concessionàries municipals. També podran seguir les obres d'urgència i per al compliment d'ordres d'execució municipals, i l'obra que està executant Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en els voltants de l'estació del TRAM

De Zárate ha explicat que amb esta mesura s'evita "la paralització d'estes obres públiques i els corresponents períodes de reinici" i "guanyem temps perquè els treballs finalitzen abans i generen menys molèsties a la ciutadania". De Zárate ha indicat que a esta mesura també poden acollir-se les obres privades.