Benidorm atorga al metge Eusebi Chiner el guardó de veí exemplar 2017

0
0
Benidorm atorga al metge Eusebi Chiner el guardó de veí exemplar 2017
Benidorm atorga al metge Eusebi Chiner el guardó de veí exemplar 2017

Chiner: "Benidorm és un exemple de convivència, fruit de la mentalitat oberta dels nostres mariners i treballadors"

El doctor Eusebi Chiner i Vives, responsable del Servici de Pneumologia de l'Hospital de Sant Joan d'Alacant ha rebut este migdia de mans de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el Premi al Veí Exemplar en la seua setena edició, un guardó que reconeix, a proposta del Consell Veïnal, a les persones més significatives de la ciutat.

La cerimònia ha tingut lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament on, a més del premiat i de l'alcalde, ha intervingut Francisca Fuster, com a portaveu de la 'Comissió del Veí Exemplar 2017'; i Rafael Alemany, secretari del Jurado. Entre els assistents, María Jesús Pinto, responsable de l'àrea municipal de Participació Ciutadana; representants dels grups polítics municipals; i un nombrós públic compost per familiars i membres dels col·lectius socioculturals de Benidorm. La professora del Conservatori Municipal 'José Pérez Barceló', Aroa Blanco, ha sigut l'encarregada d'amenitzar l'acte interpretant al piano peces de Chopin, Claydeman i Pachebel.

Eusebi Chiner ha agraït la distinció que li ha atorgat l'Ajuntament. "Benidorm és un exemple –ha dit-, de convivència, fruit de la mentalitat oberta dels nostres mariners i pagesos; de la capacitat de treball de les nostres dones i de l'adaptació progressiva a les diferents cultures". El guardonat ha qualificat a la ciutat de "paradigma de la convivència", un lloc on "conviuen el temps lliure amb el dur treball dels seus veïns".

Per la seua banda, Toni Pérez ha felicitat a Chiner per la seua trajectòria professional i s'ha mostrat convençut que prompte tornarem a sentir parlar d'"este veí exemplar" per futurs reconeixements a la seua persona: I no solament en el camp de la medicina perquè "la cultura, les tradicions i les nostres arrels sempre estan molt presents en el teu quefer i la teua signatura darrere d'elles", ha dit.

Eusebi Chiner, a més de Cap del Servici de Pneumologia en l'Hospital de Sant Joan és professor col·laborador de Departament de Medicina de la Universitat Miguel Hernández i investigador, un ciutadà molt vinculat personal i familiarment amb les tradicions i manifestacions culturals de Benidorm.