Benidorm anima a tots els veïns a gaudir de la Vuelta

0
0
Benidorm anima a tots els veïns a gaudir de la Vuelta
Benidorm anima a tots els veïns a gaudir de la Vuelta

L'etapa 20 de la prova ciclista ix matí de la ciutat a les 12.00 hores

Benidorm acull demà, 10 de setembre, l'etapa 20 de la Vuelta a Espanya. Una etapa que pot ser decisiva per al desenllaç de la competició, ja que és la penúltima d'esta edició i l'última de muntanya. L'alcalde, Toni Pérez, ha animat a tots els veïns i visitants de Benidorm al fet que prenguen part i gaudisquen d'este esdeveniment esportiu, encoratjant als participants al llarg dels 10 quilòmetres en els quals La Volta discorrerà per la ciutat.

Pérez ha recordat que l'Eixida Neutralitzada està programada a les 12.00 hores des de la intersecció de les avingudes Madrid i Ametlla del Mar, al final del Passeig de Llevant. Després de pedalejar durant un quilòmetre per la primera línia marítima, els corredors passaran per les avingudes Europa, Comunitat Valenciana, Alfonso Puchades, Jaume I, Armada Espanyola, Murtal, Joan Pau II i Alcalde Eduardo Zaplana fins a enllaçar amb la CV-70. En esta via, concretament en la coneguda rotonda de la casa de peons caminers –la mateixa que connecta amb la carretera a Finestrat- està situada l'Eixida Llançada, des d'on els participants començaran la seua ascensió per l'interior de la Marina Baixa fins a aconseguir l'alt d'Aitana.

L'alcalde ha assenyalat que la d'este dissabte "és una oportunitat magnífica per a gaudir a peu de carrer del millor ciclisme" i també per a "mostrar al món la millor cara de la nostra ciutat", ja que l'inici de la prova serà retransmés en directe a través de Teledeporte a més de 190 països.

Així mateix, Pérez ha demanat als ciutadans que, en la mesura del possible, eviten els desplaçaments amb cotxe pels carrers afectats pel recorregut de la prova, tant durant la carrera com en les hores prèvies per a així afavorir la mobilitat i minimitzar possibles afeccions al trànsit.

L'alcalde ha informat que totes les restriccions de circulació previstes per al matí del dissabte poden consultar-se en la web de l'Ajuntament –www.benidorm.org-, i ha demanat disculpes anticipades als veïns pels possibles contratemps que puguen ocasionar-los el desenvolupament de la Vuelta.

Els qui vulguen seguir en directe la carrera una vegada que els ciclistes abandonen Benidorm, podran fer-ho a través de pantalles gegantes en el Parc Vuelta, un espai d'oci que estarà instal•lat en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i en el qual també s'han disposat inflables per als més xicotets.