Benidorm amplia el termini de cobrament de tributs municipals gestionats per Suma

Del 25 de març al 14 de juny, vehicles i fem; IBI i IAE, del 2 d'agost al 5 de novembre
0
0
Benidorm amplia el termini de cobrament de tributs municipals gestionats per Suma
Benidorm amplia el termini de cobrament de tributs municipals gestionats per Suma

La regidora d'Hisenda, Aida García Mayor, ha confirmat este matí que "els terminis per al pagament voluntari dels impostos i tributs municipals de l'Ajuntament de Benidorm gestionats per Suma han sigut ampliats".

La regidora ha destacat que esta mesura, en període voluntari, s'adopta "atenent la realitat en la qual es desemboliquen les activitats de la població a conseqüència de la situació sanitària generada per la Covid-19 i com a mesura de suport a les seues economies".

La mesura s'ha adoptat en el si del Consell Rector de Summa Gestió Tributària, a proposta dels ajuntaments i es planteja, va assenyalar García Mayor, "en funció de les previsions d'evolució i de la realitat sanitària i econòmica que se'ns oferixen".

La mesura adoptada contempla ampliar el termini de 1a Voluntària, cobrament sense recàrrec, fins al 14 de juny, la qual cosa comporta similar projecció d'ampliació en el període de 2a Voluntària, que queda prorrogat fins al 5 de novembre.

En concret, del 25 de març al 14 de juny -1a Voluntària– s'establix el termini per a atendre a Benidorm el pagament de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) i la Taxa de Fem.

Del 2 d'agost al 5 de novembre estaran al cobrament els impostos d'activitats econòmiques (IAE) i de béns immobles (IBI), així com la taxa d'entrada de vehicles (Guals).

Mentrestant, va destacar la regidora García Mayor "este equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm continuarà gestionant i procurant ajudes directes per a fer costat als teixits social i productiu local sota la premissa de no deixar a ningú arrere".