Benidorm ajorna l'Ofrena de flors a la patrona, l'Alba i les Falles

Se seguixen les recomanacions del Ministeri de Sanitat per a esdeveniments massius, i les mesures adoptades per la Generalitat
0
0
Ofrena, març de 2019.
Ofrena, març de 2019.

També s'ajorna el Cros del Calvari i un concert programat el diumenge al carrer Gambo

L'Ajuntament de Benidorm, atenent les recomanacions del Ministeri de Sanitat sobre la celebració d'actes massius –a causa de la situació sanitària generada pel coronavirus– i seguint amb les accions preses en este sentit per la Generalitat Valenciana, ha decidit ajornar la celebració de les Falles i dels actes més multitudinaris de la Commemoració de la Troballa de la patrona previstos per als pròxims dies, com l'Ofrena de flors o l'Alba.

També s'ajorna el Cros del Calvari previst per a este diumenge, i el concert programat al carrer Gambo amb motiu del 280 aniversari de la troballa de la Verge del Sofratge.

Estos ajornaments es basen en les directrius traslladades pel Ministeri de Sanitat, que recomana no celebrar esdeveniments a l'aire lliure en els quals s'espere la concentració de més de 1.000 persones, xifra que se supera entre participants i públic en els actes i esdeveniments indicats anteriorment. Esta decisió s'ha adoptat de forma consensuada amb les entitats organitzadores de cadascun d'ells.

Pel que fa a la resta d'actes i activitats programades per als pròxims dies, es demana a les entitats organitzadores que es posen en contacte amb les corresponents regidories abans d'adoptar qualsevol mesura sobre este tema.

Els actes i esdeveniments ajornats se celebraran com a la situació sanitària ho permeta, tal com s'ha informat en Junta de Portaveus.

Així mateix, l'Ajuntament vol traslladar un missatge de tranquil·litat i agrair a la població que seguisca les pautes d'higiene i prevenció marcades per les autoritats sanitàries, atenent només la informació que es divulgue a través dels canals oficials del Ministeri de Sanitat, Generalitat Valenciana o el mateix Ajuntament.