Benidorm adjudica les activitats lúdiques de les platges

0
0
Benidorm adjudica les activitats lúdiques de les platges
Benidorm adjudica les activitats lúdiques de les platges

L'Ajuntament ingressarà uns 300.000 euros de cànons

Les activitats funcionaran fins a final de la temporada alta

La Junta de Govern Local ha adjudicat el contracte de gestió del servici d'activitats lúdiques de les platges de Benidorm, licitat per lots en concurs obert i pel qual l'Ajuntament ingressarà una mica més de 300.000 euros en quatre anys.

Els edils de Platges i Contractació, Lorenzo Martínez i Lourdes Caselles, han explicat que "en total es van licitar huit lots i cadascun d'ells ha sigut adjudicat a una mercantil diferent", i han afegit que "la quantia que s'ingressarà en les arques municipals a compte dels cànons d'estes activitats és molt superior a la que fins ara percebia l'Ajuntament".

Concretament les activitats lúdiques que s'instal·laran o prestaran en les platges són: plataformes de jocs flotants; lloguer de patins de pedals, caiacs i surf de rem; lloguer de 'flyboard'; excursions amb motos aquàtiques; arrossegament amb banana, 'flyfish' i paracaigudes; 'cable sky'; excursions marítimes a l'Illa amb embarcació gran; i excursions marítimes, lloguer d'embarcacions de menys de 15 metres d'eslora i activitats subaquàtiques.

Martínez ha detallat que "estes activitats començaran a prestar-se de forma imminent, en qüestió de dies o setmanes en funció del cas, i estaran operatives fins al pròxim mes d'octubre".

"Amb l'engegada d'estes activitats lúdiques, la incorporació dels deu agents interins a la Secció de Platges de la Policia Local, i la de tots els efectius de neteja i socorrisme podem dir que les nostres platges estan ja al 100% operatives per a la temporada alta", ha manifestat l'edil.