Benidorm acull la Travessia solidària 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel'

La iniciativa ha servido para recaudar fondos para adquirir una silla grúa que ayude a estos dos hermanos a convivir con la enfermedad de Menkes
0
0
Benidorm acull la Travessia solidària 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel'
Benidorm acull la Travessia solidària 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel'

En menys temps del previst han cobert nadant els 40 quilòmetres que separen la platja alacantina del Postiguet i la de Ponent de Benidorm els quatre protagonistes de la travessia solidària 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel'. L'objectiu d'esta iniciativa, amb la qual ha col·laborat la Regidoria d'Esports de Benidorm i organitzat el Grup Brotons, ha sigut recaptar fons per a adquirir una cadira grua que facilite la vida quotidiana a casa a dos germans afligits per la Síndrome de Menkes, una patologia que afecta el seu sistema locomotor.

Els quatre nadadors es van llançar al mar anit i durant la matinada i part del matí han realitzat relleus d'una hora fins a completar la travessia. A la seua arribada a la platja de Ponent, han sigut rebuts entre aplaudiments pels germans Francisco i Daniel, amics i familiars, la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer; el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate; la presidenta de l'Associació de Minusvàlids de Benidorm (Asmibe), Ma. Agripina Fernández; així com pels nadadors que durant el matí han participat en les mini travessiespopulars de 300 i 500 metres amb les quals s'han recaptat fons per a Asmibe i Ahedysia. D'esta jornada solidària en la platja de Ponent també han participat membres de la corporació i veïns.