Benidorm acull este dissabte el 60 aniversari de Mans Unides amb un gran espectacle

0
0
Benidorm acull este dissabte el 60 aniversari de Mans Unides amb un gran espectacle
Benidorm acull este dissabte el 60 aniversari de Mans Unides amb un gran espectacle

L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera de Benidorm acull este dissabte 29 de juny a partir de les 21.30 hores la celebració del 60 Aniversari de Mans Unides en l'àmbit nacional amb un gran espectacle denominat 'Europasión'. En este espectacle participaran un important elenc d'artistes acompanyats d'un magnífic desplegament simfònic, coreogràfic i coral amb les aclamades veus 'Vocemmus 2019', i especialment Ignacio Encinas de la Veu i la Coral del Vinalopó.

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha presentat este matí en roda de premsa l'esdeveniment al qual ha convidat "no solament a tota la ciutat de Benidorm, sinó a tota la comarca i fins i tot tota la província a estar este dissabte amb nosaltres en este gran espectacle que ha preparat amb tanta il·lusió Mans Unides".

Antonio Ibarra, responsable de Comunicació i Esdeveniments de Mans Unides Diocesana, ha agraït al poble de Benidorm "la celebració d'este 60 aniversari, en el qual unes valentes dones van decidir declarar la guerra a la fam hi haja per 1960, i des de llavors estem lluitant més de 5.000 voluntaris en tota Espanya, en la labor de transmetre a la població que hi ha persones que moren de fam". Ibarra a més ha puntualitzat que "Benidorm sempre ha sigut molt generosa amb Mans Unides, amb més de 50 anys ajudant i col·laborant".

Jovita Gómez, directora artística de 'Vocemmus' ha volgut fer valdre la importància de col·laborar en este esdeveniment solidari. Així, ha afirmat que "és un honor per a tots els nostres artistes estar en esta terra tan solidària i que sempre tracta d'ajudar el proïsme". A més, ha agraït a Pablo Gutiérrez, director de l'Orquestra Simfònica de Sant Vicent, "acceptar estar amb nosaltres al costat d'artistes de la talla nacional i internacional com Ignacio Encinas, un gran cantant d'òpera i participant de la Veu; Lorenzo Tartabull; la cantautora i compositora espanyola Inma Serrano; o Agatha Martínez, entre altres".

El preu de l'entrada serà de 12 euros, podent-se adquirir en taquilla o bé a través de la web http://vocemmus.com/entradas.