Benidorm acull este cap de setmana el XV Campionat d'Espanya de Rem

0
0
Benidorm acull este cap de setmana el XV Campionat d'Espanya de Rem
Benidorm acull este cap de setmana el XV Campionat d'Espanya de Rem

Este pròxim cap de setmana la badia de Benidorm acull el XV Campionat d'Espanya de Rem de banc fix del Mediterrani en embarcacions tipus Llaüt.

La regata donarà començament el dissabte 25 de maig a les 9.00 hores amb les proves classificatòries i el diumenge se celebraran les finals.

Este esdeveniment esportiu està organitzat pel Club Nàutic Benidorm amb la col·laboració de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, la Federació Espanyola de Rem, la Fundació Trinidad Alonso i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm.

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha avançat que "s'espera una participació de 75 equips vinguts de les comunitats autònomes d'Andalusia, País Basc, Galícia, Catalunya i Murcia, amb un total de 700 esportistes en modalitats que van des de cadets a veterans".

Jaime Samper, president del Club Nàutic Benidorm ha puntualitzat que "en esta ocasió el club rema a casa participant amb quatre equips, veterà femení i masculí i també amb dos equips absoluts masculí i femení. Esperem que tots els aficionats al mar i les regates acudeixin al Club Nàutic perquè puguin apreciar la bellesa d'este duro i apassionant esport del rem"

 

.